‘The 7 Transformations Experience’ - column

Columns & Blogs 1/03/2021 11:49:03

Hoe groot of klein ze ook is, en ongeacht de menselijke en financiële middelen waarover ze beschikt, uw onderneming is in staat om te evolueren. 'The 7 Transformations Experience' helpt.

Lees hieronder verder   
Verwant

Overmacht en corona - column

Slimmer automatiseren in industrie met AI-gestuurde robots - column

Coronamaatregelen en privacy - column

‘The 7 Transformations Experience’ - column

Megatrends in de maakindustrie en het vertrouwde ‘nieuwe normaal’

Telewerk in coronatijden - column

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

The future of smart manufacturing with IIOT

Virtueel online event

donderdag 15 april 2021

Smart Electrical Grid & Heat Grid Buildings

Live Webinar

van 21/04/2021 tot 28/04/2021

CE-machinerichtlijn 2006-42-EG

Online cursus IE-net

van 27/04/2021 tot 6/05/2021

EPLAN Virtual Fair

Online

van 28/04/2021 tot 29/04/2021

Grand Paris Express

Live Webinar

dinsdag 4 mei 2021

Sensor+Test 2021

Online event

van 4/05/2021 tot 6/05/2021

Keuze van de redactie

(8/4) Eerste groene waterstoffabrieken North Sea Port in ontwerpfase

(7/4) Hugo Thienpont: ”Over fotonica en jong bloed” - topingenieur

(7/4) Elektronenmicroscopie maakt 20 keer snellere beeldvorming mogelijk

(6/4) UHasselt legt laatste hand aan diamantgebaseerde kwantummagnetometer

(1/4) Batterij krijgt hoge actieradius en snelle oplaadtijd

(31/3) Odysseusprogramma brengt 13 toponderzoekers naar Vlaanderen

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE - Door uw dagelijks werk en de producten die u aflevert, maakt u deel uit van het fundament van onze economie. En dat de digitale en technologische transformatie van uw onderneming de sleutel van haar toekomst is, weet u al.

Het doel van deze onlinecursus die Agoria en Sirris hebben uitgewerkt, is om u concrete informatie aan te reiken die u nodig hebt om vooruit te gaan, om de positie en het concurrentievermogen van uw onderneming op de Belgische, Europese en internationale markt te versterken.

Geïnspireerd op de echte fabrieken van de toekomst
In deze onlinecursus beantwoorden we al uw vragen over de fabriek van de toekomst en de zeven transformaties die daarvoor nodig zijn. De experience die wij u bieden is volledig geïnspireerd op de acties van andere bedrijven die, net zoals uw onderneming, iedere dag willen evolueren in een context van hevige concurrentie.

Digitalisering van de onderneming en haar productiemiddelen, automatisering, flexibele strategie, arbeidsorganisatie, optimalisatie van collaboratieve processen, permanente opleiding van het personeel ... de experts die u tijdens deze experience zult ontmoeten, zullen u helpen en u begeleiden om de ideale onderneming waar u naar streeft steeds beter te benaderen.

Volg het voorbeeld van de ondernemingen die het label 'Factory of the future' al hebben behaald en ontdek de zeven transformaties die uw onderneming kan besluiten te implementeren om ook tot die ondernemingen van morgen te behoren.

Een experience die speciaal voor u is uitgewerkt
Of u nu CEO bent, kwaliteitsverantwoordelijke, R&D-ingenieur, HR-ver-antwoordelijke of nog verkoop- en marketing-specialist, deze onlinecursus is voor u bedoeld. U hebt de mogelijkheid om uw traject uit te stippelen zoals u dat wilt en de verschillende transformaties te ontdekken naargelang van wat u bezighoudt.

U hoeft maar te klikken op een transformatie en de experts van Agoria en Sirris nemen u op sleeptouw. Naargelang van de transformaties waarover u meer wilt weten, duurt de cursus tussen 20 minuten en 2 uur ... U bepaalt.

En mocht u een beroep willen doen op een van de experts van Agoria of Sirris om antwoord te krijgen op een specifieke vraag, aarzel dan niet, zij staan tot uw beschikking. <<
door Julie Leroy, expert innovation Agoria

Reageren
Abonneer op onze nieuwsbrief

Mis ook dit niet...

Nieuw decentraal aandrijfsysteem ontworpen voor transportbandtoepassingen

Met de Sinamics G115D presenteert Siemens een nieuw, compact en krachtig aandrijfsysteem, dat specifiek ontworpen werd voor horizontale transport­band­toepas­singen.

Belgische milieuprestaties krijgen compliment van OESO

De OESO doet in haar rapport Environmental Performance Review voor België aanbevelingen voor het afval-, materialen- en bodembeheer, en de transitie naar een circulaire economie.

SusPhos proces leidt uiteindelijk naar volledige circulariteit

Onderzoekers van de UvA hebben een belangrijke stap gezet op weg naar volledige circulariteit van fosfaat­recycling volgens het SusPhos proces, waarbij ook magnesium is terug te winnen.

Elektrische wagens met grote autonomie - artikel

Engineeringbedrijf Exypnos uit Kruibeke ontwikkelt kant-en-klare industriële installaties op maat voor de framing en verlijming van componenten met gegoten polyurethaan.

Tracering aardbeien Coöperatie Hoogstraten met visie en RFID

Coöperatie Hoogstraten hecht veel belang aan de traceerbaarheid van haar aardbeien doorheen de keten, maar met een 200-tal telers is dit proces logistiek gezien niet eenvoudig te realiseren.

Privacy-vriendelijke data-analyse technologieën in ontwikkeling

TNO roept overheidspartijen, bedrijven, commerciële technologiepartijen en kennisinstellingen op om gezamenlijk hiervoor Multi-Party Computation en Federated Learning in te zetten.

Elia incubator stimuleert digitale innovatie

The Nest, de incubator van Elia Group, maakt het mogelijk voor medewerkers om digitale ideeën snel te ontwikkelen, om er prototypes van te maken en ze te testen in een sandboxomgeving.

Suez investeert 10 miljoen euro in nieuwe duurzame sorteerlijn

Om te voldoen aan de nieuwe milieu­regle­men­tering van de Vlaamse regering installeert afval­verwer­kend bedrijf Suez in de Gentse haven een nieuwe sorteerlijn, die 35% meer afval zal uitsorteren.

ABB breidt YuMi-cobotportfolio uit

ABB heeft haar portfolio van collaboratieve robots (cobots) uitgebreid met twee nieuwe cobotfamilies: GoFa en SWIFTI met een intuïtief ontwerp. Als aanvulling YuMi en Single Arm YuMi bieden de nieuwe cobots een hogere payload en hogere snelheden. ABB speelt met deze toename in kracht en snelheid in op vragen vanuit de markt. >>

Partners