Uitbouw internationale provider van total connectivity oplossingen

Bedrijfsnieuws 8/04/2021 8:26:44

Amadys, leading system integrator van end-to-end connectivity oplossingen, heeft Tecnolimit, systeemleverancier van volledig geïntegreerde POP-behuizingen en racks, overgenomen.

Lees hieronder verder   
Verwant

Water en quantummagneten: 2 keer dezelfde fysica

Ontwikkeling nieuwe technologie voor hyperspectrale camera’s

Sneak preview van het Eplan Platform 2022

Data leiden naar DNA verspaningsproces - artikel

Uitbouw internationale provider van total connectivity oplossingen

Tracering aardbeien Coöperatie Hoogstraten met visie en RFID

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Smart Electrical Grid & Heat Grid Buildings

Live Webinar

van 21/04/2021 tot 28/04/2021

CE-machinerichtlijn 2006-42-EG

Online cursus IE-net

van 27/04/2021 tot 6/05/2021

EPLAN Virtual Fair

Online

van 28/04/2021 tot 29/04/2021

Analyse van het machinepark

online seminarie: datagestuurde optimalisering van bediening en onderhoud

donderdag 29 april 2021

Grand Paris Express

Live Webinar

dinsdag 4 mei 2021

Sensor+Test 2021

Online event

van 4/05/2021 tot 6/05/2021

Keuze van de redactie

(15/4) Prototype voor fysiek internet in haven Antwerpen en Zeebrugge

(14/4) Eerste twee nieuwe KM3NeT-detectorlijnen geïnstalleerd

(13/4) Start-up maakt biobrandstoffen en polymeren uit CO2

(12/4) BYD installeert bladbatterijen in alle elektrische auto’s

(8/4) Eerste groene waterstoffabrieken North Sea Port in ontwerpfase

(7/4) Hugo Thienpont: ”Over fotonica en jong bloed” - topingenieur

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE - Met deze overname zet Amadys een belangrijke strategische stap in haar ontwikkeling als internationale provider van total connectivity oplossingen.

De overname sluit perfect aan bij Amadys’ ambitieuze buy-and-build strategie binnen een sterk groeiende internationale telecom/FttX-markt.

Theo de Winter, algemeen directeur van Tecnolimit: “Door onze krachten met Amadys te bundelen kunnen we nog beter op de dynamische en internationaal sterk groeiende telecommarkt anticiperen en onze strategische groeiambities verder verwezenlijken.”

Jasper Bilsen, CSO bij Amadys: “Met de acquisitie van Tecnolimit verbreden we onze portfolio en versterken we onze positie als leading provider van total connectivity oplossingen."

Tecnolimit produceert volledig geïntegreerde POP-behuizingen en racks voor de telecom- en datacentermarkt. Vanuit haar productiefaciliteiten in Nederland en België produceert Tecnolimit end-to-end POP- en rack oplossingen voor uiteenlopende connectivity toepassingen.

Het portfolio van Tecnolimit omvat volledig ingerichte POP-behuizingen en racks in onder andere beton en aluminium voor de veilige en geconditioneerde opslag van telecomapparatuur.

Amadys is een leading system integrator van end-to-end connectivity oplossingen voor de telecom-, infra-, energie- en datacentermarkt. Amadys bestaat uit een twintigtal bedrijven en is momenteel actief in de Benelux, Duitsland en Denemarken.

Equistone Partners Europe is sinds 2019 aandeelhouder in Amadys. Equistone is een van de grootste Europese spelers voor investeringen in middelgrote bedrijven. Ze heeft een trackrecord van ruim 40 jaar, met meer dan 400 afgeronde transacties.

De organisatie investeert als strategische partner naast het managementteam. << (Lydia Heida) (foto: Tecnolimit)

Reageren
Abonneer op onze nieuwsbrief

Mis ook dit niet...

Data leiden naar DNA verspaningsproces - artikel

Eind vorig jaar organiseerde Sirris een masterclass rond het potentieel van datagebruik in de verspaning in het kader van Machining 4.0. Tom Jacobs van Sirris legt uit.

Logflow neemt intrek op O-Forty-site

Het bedrijf heeft onlangs het nieuwe hoofdkantoor op de O-Forty-site in Oostkamp in gebruik genomen. Met de investering gaat een prijskaartje van 6,5 miljoen euro gepaard.

Start-up maakt biobrandstoffen en polymeren uit CO2

D-CRBN, gegroeid uit de onderzoeksgroep PLASMANT van de UAntwerpen, splitst schadelijke CO2-moleculen op, om er onder meer biobrandstoffen en polymeren mee te maken.

Bosch Rexroth wint de Hermes Award 2021

De Hermes Award werd gisteren uitgereikt tijdens de Hannover Messe Digital Edition. Bosch Rexroth won met hun elektrische actuator die proceskleppen onder water kan aansturen.

On-demand 3D-printen nog niet vanzelfsprekend - artikel

Toen begin vorig jaar door de coronapandemie aanvoerlijnen vanuit het Verre Oosten stilvielen, kwam additive manufacturing in veel directiekamers op de agenda. Is 3D-printen een oplossing?

Promovendus ontwikkelt slimme ramen voor glastuinbouw

Omdat de hoeveelheid invallend licht zelfs in hightech kassen nog steeds erg lastig blijkt te regelen, ontwikkelde Gilles Timmermans ‘slimme ramen’ met een fluorescerende kleurstof.

BYD installeert bladbatterijen in alle elektrische auto’s

BYD gaat al zijn volledig elektrische personenauto’s leveren met de ultraveilige bladbatterijen van het merk dat de spijkerpenetratietest als teststandaard aangenomen.

Intracto Group gaat internationale tour op met overname Orangedotcom

Intracto Group versterkt zich met het Amsterdamse digital marketing agency Orangedotcom, waar een team van 30 digitale experts zich richt op het realiseren van digitale groei van klanten.

Typhoon heeft eigen 'DOME' in gebruik genomen

Dit nieuwe gebouw is een hoge opslaglocatie ingericht met rolbruggen en voldoende plaatsen voor stockage en laden en lossen. Het gebouw, op een oppervlakte van 1.200 m², is 14.5 meter hoog. Het dak is uitgevoerd in doorzichtige folie waardoor er overdag geen extra verlichting nodig is. Er kunnen ook elektrische wagens opgeladen worden. >>

Partners