Uitbouw internationale provider van total connectivity oplossingen

Bedrijfsnieuws 8/04/2021 8:26:44

Amadys, leading system integrator van end-to-end connectivity oplossingen, heeft Tecnolimit, systeemleverancier van volledig geïntegreerde POP-behuizingen en racks, overgenomen.

Lees hieronder verder   
Verwant

Uitbouw internationale provider van total connectivity oplossingen

Tracering aardbeien Coöperatie Hoogstraten met visie en RFID

Privacy-vriendelijke data-analyse technologieën in ontwikkeling

Halfgeleider qubits schalen in twee dimensies

Zelfhelende TNO-software ingezet voor cyberbeveiliging

Europees miljoenenproject ‘inspireert’ vooruitgang in fotonica

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

The future of smart manufacturing with IIOT

Virtueel online event

donderdag 15 april 2021

Smart Electrical Grid & Heat Grid Buildings

Live Webinar

van 21/04/2021 tot 28/04/2021

CE-machinerichtlijn 2006-42-EG

Online cursus IE-net

van 27/04/2021 tot 6/05/2021

EPLAN Virtual Fair

Online

van 28/04/2021 tot 29/04/2021

Grand Paris Express

Live Webinar

dinsdag 4 mei 2021

Sensor+Test 2021

Online event

van 4/05/2021 tot 6/05/2021

Keuze van de redactie

(8/4) Eerste groene waterstoffabrieken North Sea Port in ontwerpfase

(7/4) Hugo Thienpont: ”Over fotonica en jong bloed” - topingenieur

(7/4) Elektronenmicroscopie maakt 20 keer snellere beeldvorming mogelijk

(6/4) UHasselt legt laatste hand aan diamantgebaseerde kwantummagnetometer

(1/4) Batterij krijgt hoge actieradius en snelle oplaadtijd

(31/3) Odysseusprogramma brengt 13 toponderzoekers naar Vlaanderen

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE - Met deze overname zet Amadys een belangrijke strategische stap in haar ontwikkeling als internationale provider van total connectivity oplossingen.

De overname sluit perfect aan bij Amadys’ ambitieuze buy-and-build strategie binnen een sterk groeiende internationale telecom/FttX-markt.

Theo de Winter, algemeen directeur van Tecnolimit: “Door onze krachten met Amadys te bundelen kunnen we nog beter op de dynamische en internationaal sterk groeiende telecommarkt anticiperen en onze strategische groeiambities verder verwezenlijken.”

Jasper Bilsen, CSO bij Amadys: “Met de acquisitie van Tecnolimit verbreden we onze portfolio en versterken we onze positie als leading provider van total connectivity oplossingen."

Tecnolimit produceert volledig geïntegreerde POP-behuizingen en racks voor de telecom- en datacentermarkt. Vanuit haar productiefaciliteiten in Nederland en België produceert Tecnolimit end-to-end POP- en rack oplossingen voor uiteenlopende connectivity toepassingen.

Het portfolio van Tecnolimit omvat volledig ingerichte POP-behuizingen en racks in onder andere beton en aluminium voor de veilige en geconditioneerde opslag van telecomapparatuur.

Amadys is een leading system integrator van end-to-end connectivity oplossingen voor de telecom-, infra-, energie- en datacentermarkt. Amadys bestaat uit een twintigtal bedrijven en is momenteel actief in de Benelux, Duitsland en Denemarken.

Equistone Partners Europe is sinds 2019 aandeelhouder in Amadys. Equistone is een van de grootste Europese spelers voor investeringen in middelgrote bedrijven. Ze heeft een trackrecord van ruim 40 jaar, met meer dan 400 afgeronde transacties.

De organisatie investeert als strategische partner naast het managementteam. << (Lydia Heida) (foto: Tecnolimit)

Reageren
Abonneer op onze nieuwsbrief

Mis ook dit niet...

Belgische milieuprestaties krijgen compliment van OESO

De OESO doet in haar rapport Environmental Performance Review voor België aanbevelingen voor het afval-, materialen- en bodembeheer, en de transitie naar een circulaire economie.

SusPhos proces leidt uiteindelijk naar volledige circulariteit

Onderzoekers van de UvA hebben een belangrijke stap gezet op weg naar volledige circulariteit van fosfaat­recycling volgens het SusPhos proces, waarbij ook magnesium is terug te winnen.

Elektrische wagens met grote autonomie - artikel

Engineeringbedrijf Exypnos uit Kruibeke ontwikkelt kant-en-klare industriële installaties op maat voor de framing en verlijming van componenten met gegoten polyurethaan.

Tracering aardbeien Coöperatie Hoogstraten met visie en RFID

Coöperatie Hoogstraten hecht veel belang aan de traceerbaarheid van haar aardbeien doorheen de keten, maar met een 200-tal telers is dit proces logistiek gezien niet eenvoudig te realiseren.

Privacy-vriendelijke data-analyse technologieën in ontwikkeling

TNO roept overheidspartijen, bedrijven, commerciële technologiepartijen en kennisinstellingen op om gezamenlijk hiervoor Multi-Party Computation en Federated Learning in te zetten.

Elia incubator stimuleert digitale innovatie

The Nest, de incubator van Elia Group, maakt het mogelijk voor medewerkers om digitale ideeën snel te ontwikkelen, om er prototypes van te maken en ze te testen in een sandboxomgeving.

Suez investeert 10 miljoen euro in nieuwe duurzame sorteerlijn

Om te voldoen aan de nieuwe milieu­regle­men­tering van de Vlaamse regering installeert afval­verwer­kend bedrijf Suez in de Gentse haven een nieuwe sorteerlijn, die 35% meer afval zal uitsorteren.

Ook in maart nog faillissementsdaling genoteerd

Vorig maand werd over 648 ondernemingen het faillissement uitgesproken: in vergelijking met de maand maart verleden jaar een daling met -34,0%. Voor het eerste kwartaal een daling met 44,3%.

ABB breidt YuMi-cobotportfolio uit

ABB heeft haar portfolio van collaboratieve robots (cobots) uitgebreid met twee nieuwe cobotfamilies: GoFa en SWIFTI met een intuïtief ontwerp. Als aanvulling YuMi en Single Arm YuMi bieden de nieuwe cobots een hogere payload en hogere snelheden. ABB speelt met deze toename in kracht en snelheid in op vragen vanuit de markt. >>

Partners