Sensor + Test digitaal 2021 staat in de startblokken

Economie 22/04/2021 10:23:15

Bijna twee weken voor de opening zijn de voorbereidingen voor de digitale Sensor + Test van 4-6 mei in volle gang. Meer dan 160 exposanten zullen hun realisaties en technologieën voorstellen.

Lees hieronder verder   
Verwant

Sensor + Test digitaal 2021 staat in de startblokken

Bosch Rexroth wint de Hermes Award 2021

Hannover Messe Digital Edition - preview

Conferentie-programma van digitale Hannover Messe gekend

VDW plant in 2022 nieuwe vakbeurs rond slijptechnologie

Ook in 2021 nog digitale editie van Sensor+Test

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Onderhandelen met impact

Online

van 19/05/2021 tot 26/05/2021

Leiding geven op afstand

online via Zoom

van 20/05/2021 tot 25/05/2021

Intellectual property for growing businesses

EP&C webinar

donderdag 20 mei 2021

Functionele veiligheid volgens machinerichtlijn

Online cursus IE-net

van 1/06/2021 tot 10/06/2021

Patent Enforcement in Asia

3 Live webinars

van 1/06/2021 tot 15/06/2021

Jouw spreekstem

Online

van 2/06/2021 tot 23/06/2021

Keuze van de redactie

(6/5) AI-platform leidt tot sneller en beter voorraadbeheer

(5/5) imec.istart Fund krijgt stevige kapitaalinjectie

(4/5) Primeur: Elektrische terminaltrekker tankt waterstof uit mobiel tankstation

(3/5) Gerrit Jan Schaeffer volgt Ronnie Belmans op bij EngergyVille

(29/4) 30 bedrijven stappen in nieuw Vlaams energie- en klimaatproject

(28/4) Samenwerking rond waterstof in de luchtvaart op poten gezet

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE - Daarnaast staat er ook een uitgebreid presentatieprogramma met specialistische lezingen rond sensor- en meettechniek op het menu.

Organisator Holger Bödeker: “We kijken uit naar de digitale innovatiedialoog tussen exposanten en deelnemers. Zelfs als we niet de omvang halen van eerdere face-to-face evenementen, zullen de meer dan 160 exposanten het geïnteresseerde publiek tal van nieuwe oplossingen presenteren met een breed scala aan mogelijke toepassingen.”

De exposanten tonen dit jaar een diversiteit aan innovatieve ontwikkelingen, niet alleen in tekst en beeld, maar ook in een groot aantal videopresentaties met directe contactmogelijkheden met de sprekers via chat en videoconferentie. Bezoekers kunnen netwerken met de experts via een app of internetportaal en profiteren rechtstreeks van hun adviesexpertise.

Zoals steeds bij Sensor + Test kunnen bezoekers ook in de digitale editie een uitgebreid activiteitenprogramma verwachten. In het lezingenforum presenteren de exposanten op alle drie de beursdagen nieuwe ontwikkelingen, producten en mogelijke toepassingen.

Ook het speciale thema 'Sensor- en meettechniek voor conditiebewaking' en de digitale gezamenlijke stand 'Young Innovative Companies' zullen dit jaar niet ontbreken. << (Guy Leysen) (foto: AMA Service)

Klik hier voor gratis registratie voor deze digitale editie van Sensor + Test >>

Reageren
Abonneer op onze nieuwsbrief

Mis ook dit niet...

Nieuw model voorspelt aanwezigheid koolstofcyclus op exoplaneten

SRON, VU en de RUG hebben een model ontwikkeld dat voor exoplaneten voorspelt of er een koolstofcyclus aanwezig is, mits de massa, grootte van de kern en hoeveelheid CO2 bekend zijn.

Nieuwe methode voor beoordeling vorderingen klimaatakkoord

Wetenschappers uit de EU stellen een nieuwe methode voor waarmee ze de voortgang van de klimaatdoelstelling van het Parijsakkoord kunnen beoordelen.

Vorig jaar werd 42% van de bedrijven door cyberaanval getroffen

Uit het Cyber Readiness Report 2021 van verzekeraar Hiscox blijkt dat maar liefst 42% van Belgische bedrijven getroffen werden door één of meerdere cyberaanvallen.

Nieuwe technologieën voor recycleren van platinagroep-metalen uit afval

Het PLATIRUS-project, met onder meer VITO en KU Leuven, heeft elf technologieën ontwikkeld, waarvan er drie uitblonken door hoge efficiëntie, lage kosten en geringe milieueffecten.

Aalsters ziekenhuis gebruikt als eerste in Benelux robot­assis­tentie

De CorPath GRX, een robotarm ontwikkeld door Siemens Healthineers, stelt specialisten in staat om ingrepen in de bloedvaten preciezer en veiliger uit te voeren.

EP&C webinar: intellectual property for growing businesses

Waarom lukt het de ene startup om in korte tijd door te ontwikkelen tot een volwaardig bedrijf, terwijl een ander daar nooit in slaagt? Dat is één van de vragen waarop u een antwoord krijgt.

Aantal faillissements­uitspraken blijft algemeen laag

De afgelopen maand april noteerde Graydon 488 failliet verklaarde bedrijven (+44,4% tegenover 2020), maar slechts een fractie van wat in een normaal conjunctureel verloop mag verwacht worden

Licentieovereenkomst op patenten tussen Umicore en BASF

Umicore en BASF hebben een wederzijdse niet-exclusieve licentie­overeen­komst op patenten afgesloten die een brede waaier aan kathode­materialen en hun precursoren dekt.

igus is nieuw lid van Profibus Nutzerorganisation

Profinet is 's werelds toonaangevende communicatie-oplossing op Ethernetbasis voor industriële automatisering (zelfs grote datavolumes worden snel en veilig overgedragen). Om het onderzoek naar de Profinet technologie in bewegende toepassingen te bevorderen is igus nu toegetreden tot de Profibus Nutzerorganisation e.V. als kabelspecialist.

Partners