RS Components bekroond met twee prijzen op Elektra 2011 - bedrijfsblog

Technisch nieuws 10/01/2012 13:48:28

De jaarlijkse European Electronics Industry Awards bekronen RS als 'Distributeur van het jaar' en 'Onderneming van het jaar'

Lees hieronder verder   
Verwant

RS Components introduceert slimme 'SmartEyeGlass' brillen - techniek

Nieuwe contactloze connectoren bij RS bieden grote voordelen - techniek

Nieuwe innovatieve gehoorbeschermers bij RS met verbeterde bescherming - techniek

RS Components introduceert de Raspberry Pi 3 - techniek

Nieuwe lockout-apparatuur van RS voor meer veiligheid op locatie - techniek

RS Components frist aanbod pneumatische onderdelen SMC op - techniek

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Basiskennis bedrijfsfinanciën

Het ingenieurshuis - Antwerpen

van 24/08/2020 tot 31/08/2020

Onderhandelen met impact (online)

Het ingenieurshuis - Antwerpen

van 26/08/2020 tot 27/08/2020

De Logistiek Manager als Logistiek Auditor

IMF Academy (centraal Nederland)

dinsdag 1 september 2020

Piping en Engineering

Het ingenieurshuis - Antwerpen

van 2/09/2020 tot 21/01/2020

Big data in the cloud

Het ingenieurshuis - Antwerpen

donderdag 3 september 2020

Warmtewende voor industrie

Havenhuis Antwerpen

maandag 7 september 2020

Keuze van de redactie

(13/7) Verwerking afvalstof lignine tot groene olie in proeffabriek

(7/7) ArcelorMittal zoekt partner voor warmtenet in North Sea Port

(1/7) Nieuw investeringsfonds van 42 miljoen euro voor start-ups en scale-ups

(1/7) Gentse biotech start-up ontwikkelt universeel Covid-19 vaccin

(29/6) Vlaamse bedrijven krijgen 14,8 miljoen euro voor technologische begeleiding

(29/6) Innovatief zonnepaneel voor grootschalige productie op komst

>> Meer blikvangers

RS Components (RS), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, heeft de eerste prijs gewonnen in twee categorieën bij de Elektra European Electronics Industry awards van 2011.

Bij een prijzendiner dat gehouden werd in Park Plaza, Westminster Bridge in Londen, werd RS benoemd tot ‘Distributeur van het jaar' en haalde RS ook de prestigieuze prijs ‘Onderneming van het jaar' binnen.

De Elektra Awards, een jaarlijks hoogtepunt op de kalender van de elektronica-industrie, erkennen de prestaties van individuen en bedrijven door heel Europa en zijn in het leven geroepen ter promotie van best practice in innovatie, verkoopgroei en werknemersmotivatie.

RS werd gekozen tot ‘Distributeur van het jaar' door een onafhankelijk panel van beoordelaars uit de industrie en werd daarna uit alle winnaars gekozen tot ‘Onderneming van het jaar’.

De jury besloot RS in beide categorieën de prijs toe te kennen vanwege haar uitmuntende prestaties in technologische innovatie en zakelijk succes.

Zij waren met name onder de indruk van de manier waarop de onderneming niet alleen haar benadering tot de distributiemarkt getransformeerd heeft door haar online aanwezigheid te vergroten en haar nieuwe productintroducties enorm uit te breiden, maar ook door de impact van RS op de ontwerpgemeenschap.

Sleutel tot dit proces was de lancering van geavanceerde ontwerptools en hulpbronnen, die allemaal gratis beschikbaar gesteld zijn.

Haar DesignSpark PCB-ontwerptool is een bekroond, volledig geïntegreerd, krachtig en gemakkelijk te gebruiken PCB-ontwerppakket dat sinds de lancering al meer dan 100.000 keer gedownload is.

Glenn Jarrett, Head of Electronics Marketing bij RS Components, gaf als commentaar op dit dubbel succes: “Wij zijn zeer vereerd met de ontvangst van deze twee prijzen op Elektra."

"Het afgelopen jaar hebben we onze positie versterkt als een waarlijke multi channel- distributeur van wereldklasse door tienduizenden nieuwe producten aan ons assortiment toe te voegen en we hebben sterk de nadruk gelegd op uitstekende kwaliteit van levering en value-for-money."

"Deze initiatieven hebben, samen met onze toonaangevende, gratis ontwerptools en eCommerce-mogelijkheden, de ervaring van de klant aanzienlijk verrijkt.” <<

op de foto: Glenn Jarrett, Head of Electronics Marketing, RS Components

CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components


Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Leibbrandt
www.nielsleibbrandt.com

<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.

Reageren
Abonneer op onze nieuwsbrief

Mis ook dit niet...

Festo toont nieuwe bionic-projecten op virtuele Hannover Messe

Deze bionics zijn steevast publiekstrekkers op de Hannover Messe. Het bedrijf, sterk in pneumatische en elektrische automatiseringstechnologie, stelt ze dit keer voor op het online corona-alternatief.

Clinchen onder stroom - artikel

Elektrificatie is niet meer te stoppen. Niet alleen in de automobielindustrie, ook elders vind je steeds vaker elektrische aandrijvingen, gevoed door batterijsystemen.

Verwerking afvalstof lignine tot groene olie in proeffabriek

De groene olie dient als grondstof voor bioplastics, chemicaliën en brandstof. De installatie van Vertoro, een spin-off van TU Eindhoven, is deel van een unieke Multi Purpose Pilot Plant.

Afstand houden en volgen ... - artikel

Nog maar kort geleden leek onze overheid een contacttracing-app op je smartphone te willen installeren als een manier om te sturen in de strijd tegen de verspreiding van Covid-19.

Tom Hautekiet aangesteld als nieuwe CEO Port of Zeebrugge

Na een selectieprocedure en een screening van een 110 potentiële kandidaten door een onafhankelijk extern selectiekantoor, werd Tom Hautekiet gekozen als opvolger van Joachim Coens.

Composieten op zoek naar nieuwe toepassingen - artikel

Nu JEC World in Parijs toch niet doorgaat, klopten we aan bij Linde De Vriese, Team Lead Composites bij het SLC-Lab van Sirris in Heverlee, om te vernemen welke trends de sector beheersen.

ArcelorMittal zoekt partner voor warmtenet in North Sea Port

ArcelorMittal Belgium start deze zoektocht samen met Provincie Oost-Vlaanderen, POM Oost-Vlaanderen, Psychiatrisch Centrum Sint-Jan-Baptist Zelzate en gemeente Zelzate.

Onderzoekers brengen luchtcirculatie Covid-19 beter in kaart

Een unieke luchtopstelling maakt luchtstroom real-time zichtbaar. Dit om het effect van mondkapjes te meten en ventilatie-oplossingen voor het openbaar vervoer en theaters te testen.

Leybold breidt Turbovac i/iX-familie verder uit

Vacuümspecialist Leybold heeft zijn Turbovac i/iX-serie uitgebreid met de maten 850 i/iX en 950 i/iX tot zes modellen. De twee nieuwe turbomoleculaire pompvarianten worden voornamelijk gekenmerkt door een langere, probleemloze werking, een langere levensduur van het systeem en lagere bedrijfskosten.

Partners