• 10/01/2012

RS Components bekroond met twee prijzen op Elektra 2011 - bedrijfsblog

De jaarlijkse European Electronics Industry Awards bekronen RS als 'Distributeur van het jaar' en 'Onderneming van het jaar'

Trefwoorden: #Elektra, #RS Components

Lees verder

Productnieuws

RS Components (RS), 's werelds grootste distributeur van elektronica- en onderhoudsproducten, heeft de eerste prijs gewonnen in twee categorieën bij de Elektra European Electronics Industry awards van 2011.

Bij een prijzendiner dat gehouden werd in Park Plaza, Westminster Bridge in Londen, werd RS benoemd tot ‘Distributeur van het jaar' en haalde RS ook de prestigieuze prijs ‘Onderneming van het jaar' binnen.

De Elektra Awards, een jaarlijks hoogtepunt op de kalender van de elektronica-industrie, erkennen de prestaties van individuen en bedrijven door heel Europa en zijn in het leven geroepen ter promotie van best practice in innovatie, verkoopgroei en werknemersmotivatie.

RS werd gekozen tot ‘Distributeur van het jaar' door een onafhankelijk panel van beoordelaars uit de industrie en werd daarna uit alle winnaars gekozen tot ‘Onderneming van het jaar’.

De jury besloot RS in beide categorieën de prijs toe te kennen vanwege haar uitmuntende prestaties in technologische innovatie en zakelijk succes.

Zij waren met name onder de indruk van de manier waarop de onderneming niet alleen haar benadering tot de distributiemarkt getransformeerd heeft door haar online aanwezigheid te vergroten en haar nieuwe productintroducties enorm uit te breiden, maar ook door de impact van RS op de ontwerpgemeenschap.

Sleutel tot dit proces was de lancering van geavanceerde ontwerptools en hulpbronnen, die allemaal gratis beschikbaar gesteld zijn.

Haar DesignSpark PCB-ontwerptool is een bekroond, volledig geïntegreerd, krachtig en gemakkelijk te gebruiken PCB-ontwerppakket dat sinds de lancering al meer dan 100.000 keer gedownload is.

Glenn Jarrett, Head of Electronics Marketing bij RS Components, gaf als commentaar op dit dubbel succes: “Wij zijn zeer vereerd met de ontvangst van deze twee prijzen op Elektra."

"Het afgelopen jaar hebben we onze positie versterkt als een waarlijke multi channel- distributeur van wereldklasse door tienduizenden nieuwe producten aan ons assortiment toe te voegen en we hebben sterk de nadruk gelegd op uitstekende kwaliteit van levering en value-for-money."

"Deze initiatieven hebben, samen met onze toonaangevende, gratis ontwerptools en eCommerce-mogelijkheden, de ervaring van de klant aanzienlijk verrijkt.”


op de foto: Glenn Jarrett, Head of Electronics Marketing, RS Components

CONTACT RS
Web: www.rsonline.nl of www.rsonline.be
E-mail: info@rsonline.nl
Twitter: @RSElectronics
Tweet: RS Components
RS Components op Linkedin: www.linkedin.com/company/rs-components

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
Leibbrandt
www.nielsleibbrandt.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event?
Klik hier.