• 01/02/2012
  • |     BB

Koning & Hartman: voor 10 miljoen euro aan onderhoudsopdrachten

Koning & Hartman scoort voor 10 miljoen euro aan opdrachten in Nederlandse telecom en openbaar vervoer.

Trefwoorden: #ict, #informatica, #koning hartmann, #openbaar vervoer, #software, #telecom, #vervoer

Lees verder

b2b

( Foto: Koning & Hartman )

ENGINEERINGNET -- Het technologiebedrijf Koning & Hartman, actief in België en Nederland, heeft de afgelopen weken een aantal grote onderhouds- en beheerscontracten in Nederland binnengehaald.

Het gaat om zowel nieuwe contracten als verlengingen van bestaande, hoofdzakelijk uit de sectoren van telecom en openbaar vervoer. Samen vertegenwoordigen deze een waarde van om en bij 10 miljoen euro, aldus het bedrijf in een persbericht.

Volgens Koning & Hartman is de vraag naar bereikbaarheid met een hoge kwaliteit stijgende. Bereikbaar zijn en blijven wordt steeds belangrijker voor bedrijven en particulieren. Er is naar verluidt een duidelijke trend naar ‘managed services’, ofwel het onderhoud & beheer van vaste en mobiele netwerken.

Algemeen Directeur Oswald Coene: "Het verlagen van de total costs of ownership wordt steeds belangrijker voor bedrijven.”


ACHTERGROND
Met ruim 500 medewerkers is Koning & Hartman actief in telecom, industrie en infrastructuur. De firma heeft kantoren in Amsterdam, Delft, Veenendaal en Vilvoorde. Tot de klantenkring behoren bedrijven zoals Mitsubishi, Microsoft, Panasonic, Intel, Kenwood, Motorola, LS, Alcatel-Lucent, Mean Well en IPC.