CERN zoekt contact met Vlaamse toeleveranciers

b2b 22/02/2012 11:09:18

Volgens Flanders Investment & Trade kunnen ook KMO’s leveranciers worden van CERN, grootste labo ter wereld voor nucleaire research

Lees hieronder verder   
Verwant

Belg vicevoorzitter van prestigieuze Raad van CERN

Doorbraak in fysica: Higgs-Boson deeltje bestaat!

CERN zoekt contact met Vlaamse toeleveranciers

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

Overdrukbeveiliging en veiligheidskleppen

Het ingenieurshuis - Antwerpen

van 7/12/2020 tot 10/12/2020

Geotechniekdag 2020

Online studiedag

dinsdag 8 december 2020

Logistiek Manager als Logistiek Auditor

IMF Academy (centraal Nederland)

van 14/01/2021 tot 28/01/2021

Bouwmanager - Innovatie in de bouw

Antwerpen

van 19/01/2021 tot 16/03/2021

Intersolution 2021

Flanders Expo, Gent

van 27/01/2021 tot 28/01/2021

De Logistiek Manager als Logistiek Auditor

IMF Academy (centraal Nederland)

maandag 1 februari 2021

Keuze van de redactie

(30/11) Groter draagvermogen met nieuwe collars voor monopijlerfunderingen

(30/11) Daikin investeert in Gents hypermodern ontwikkelingscomplex

(27/11) Eerste AI-gestuurde verpakkingsmachine ontwikkeld

(25/11) Photovoltatronics: slimme, communicerende zonnecellen onderzocht

(24/11) Autobekledingsbedrijf wordt producent van mondmaskers

(23/11) Nederlandse studenten ontwikkelen oven voor recyclage e-waste

>> Meer blikvangers

ENGINEERINGNET.BE -- Een aankoopdirecteur van CERN, het grootste labo ter wereld voor nucleaire research, komt naar België om contact te zoeken met potentiële Vlaamse toeleveranciers.

Hij, Thierry Lagrange, komt op uitnodiging van Flanders Investment & Trade (FIT). Het is dan ook op 16 mei 2012, op de hoofdzetel van FIT te Brussel, dat hij de vertegenwoordigers van de tegen dan door hem geselecteerde bedrijven zal ontmoeten.

Meer informatie over procurement bij de CERN, en een online registratieformulier voor de database van leveranciers, vindt u hier.

Bij het FIT is ook een lijst te krijgen met goederen en diensten die door de CERN worden aangekocht, zodat geïnteresserden zelf kunnen nakijken of hun producten of diensten worden aangekocht door de CERN.

“Veel bedrijven menen ten onrechte dat zij als KMO bij voorbaat kansloos zijn om een opdracht binnen te halen van het CERN,” benadrukken ze nog bij FIT. “Daarbij wordt wel eens uit het oog verloren dat CERN voor bestellingen van minder dan 130.000 EUR gebruik maakt van beperkte prijsaanvragen. Ook uw bedrijf komt daarvoor in aanmerking... op voorwaarde dat het CERN op de hoogte is van het bestaan van uw bedrijf, uiteraard.”

Inschrijven voor de actie kan via volgende link: Aanvraag tot deelname aan actie << (KV) (forto wikipedia: large hadron collider, CERN)

Reageren
Abonneer op onze nieuwsbrief

Mis ook dit niet...

Start-up TEO maakt technische opleidingen permanent toegankelijk

Met laagdrempelige technische opleidingen helpt start-up TEO (Teaching Each Other) bedrijven zoals Volvo Cars, Aviko en TVH hun medewerkers op een hands-on manier te blijven vormen.

Plannen voor multimodaal megadistributiecentrum in North Sea Port

Het multimodale logistieke park WDPort of Ghent in North Sea Port zal, na goedkeuring van de bouwvergunning, uitgebreid worden met een mega­distributie­centrum van 150.000 m².

Nieuwe ‘elektrische’ superkraan bij Sarens

Sarens kondigt zijn nieuwste elektrische ringkraan aan, de SGC-90 bijgenaamd "The Little Celeste” en ontwikkeld in volle Covid-19-pandemie.

Groter draagvermogen met nieuwe collars voor monopijlerfunderingen

Op het Duitse offshore windpark Kaskasi van RWE zal voor het eerst gebruik gemaakt worden van hun eigen gepatenteerde, innovatieve funderingstechnologie, de zogenaamde collars.

Koen Bordeaud’huy is preventieadviseur 2020

Koen Bordeaud'huy (40), SHEQ-manager bij Samoco is een industrieel montage­bedrijf in Zwijndrecht, is door Agoria verkozen tot Preventie­adviseur van het Jaar in de categorie contractor.

Opinie: transportsector moet kiezen tussen elektrisch of waterstof

Als we de transportsector duurzamer willen krijgen dient deze sector stevig in te zetten op rijden op waterstof of elektrisch, aldus promovendus Bunyod Holmatov van Universiteit Twente.

Corona versnelt doodsstrijd van Photokina

Na het afblazen van de 2020-editie van ’s werelds belangrijkste fotografiebeurs Photokina zou Koelnmesse GmbH de volgende editie in mei 2022 houden. Eind vorige week kwam het genadeschot.

Daikin investeert in Gents hypermodern ontwikkelingscomplex

Daikin Europe kiest voor Gent als nieuwe locatie voor het EMEA Development Center (EDC), omdat de huidige vestigingen in Oostende en Gent stilaan uit hun voegen barsten.

EvoTRAC S1901-platform biedt flexibiliteit en ingebouwde AI

Kontron heeft zijn EvoTRAC S1901-platform gelanceerd. geschikt voor veeleisende toepassingen in zware mobiele machines in de bouw-, landbouw-, vrachtwagen- en mijnbouwsector. Het is een modulair AI-geoptimaliseerd systeem, ontworpen om GPU-versnelde applicaties te voeden vanuit een compacte, robuuste vormfactor. >>

Partners