MAINTENANCE 2013: Industrieel onderhoud, asset management, shutdowns, ... - advertorial

Technisch nieuws 11/02/2013 9:07:51

Een uitstekende conditie steunend op een perfecte voorbereiding, discipline en teamwork: het zijn noodzakelijke basisingrediënten om te presteren op topniveau.

Lees hieronder verder   
Verwant

Succesvolle 10de editie Welding week & Subcontracting

Special EuroMaintenance 2015 tijdens vakbeurs Maintenance - techniek

Maintenance / Industry & Environment 2015: 2 , 1 locatie - advertorial

Explosieveiligheid: belangrijkste uitdaging voor Belgische procesindustrie - advertorial

Ontdek de bulk- en procesindustrie tijdens Solids / M+R 2015 - invitatie

Vakbeurs Maintenance in 2015 gelijktijdig met Industry & Environment - techniek

>> Meer verwant nieuws
Carrièrekansen (meer)
Agenda

EPLAN Online Forum 2020

Virtuele kennisdeling

woensdag 3 juni 2020

3D-printing in Business

Engie Fabricom - Zwijndrecht

donderdag 4 juni 2020

Artificial Intelligence

IMF Academy Haarlem (NL)

van 6/06/2020 tot 23/06/2020

Seanergy 2020

Nantes (FR)

van 10/06/2020 tot 12/06/2020

Contract Management (IACCM)

IMF Academy (centraal Nederland)

van 11/06/2020 tot 18/06/2020

METAV Web Sessions: innovation

online

van 15/06/2020 tot 19/06/2020

Keuze van de redactie

(25/5) 75 miljoen euro Europese steun voor emissie­verlagingen ArcelorMittal

(25/5) Wereldprimeur: metaoppervlaklaser produceert eerste superchirale licht

(19/5) UAntwerpen maakt nieuwe database voor klimaatverandering op bodemniveau

(19/5) Logistieke sites duurzamer door smart microgrid-technologie

(13/5) 5 miljoen euro EU-subsidie voor hernieuwbare maritieme brandstoffen

(12/5) Volvo Cars partnert met Luminar voor technologie autonome voertuigen

>> Meer blikvangers

Die stelling gaat ook voor onderhoudsomgevingen zeker op.

De vakbeurs MAINTENANCE 2013 speelt daar maximaal op in. Op deze ontmoetingsplaats (in Brussels Expo op 20 en 21 maart) verwerven alle teamleden en contractors uit de onderhoudsomgeving nieuwe inzichten om veilig en doeltreffend onderhoud te realiseren.

Een efficiënter beleid van shutdowns, de verlenging van de levensduur van machines en het vermijden van onverwachte kosten: die doelstellingen staan bovenaan het prioriteitenlijstje van ieder zichzelf respecterend onderhoudsteam.

MAINTENANCE 2013 biedt hen het gedroomde forum om collega's uit andere productie-, proces- en infrastructuuromgevingen te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en spitsvondige innovaties te ontdekken. Het hoeft daarom niet te verbazen dat MAINTENANCE zich de voorbije jaren manifesteerde als een vaste waarde in de onderhoudsmarkt. De duizenden bezoekers kunnen er terecht voor een uitgebreide bloemlezing van alle trends en ontwikkelingen binnen alle facetten van de sector: gereedschappen, smeermiddelen, reinigingsmaterialen, reserveonderdelen, meettoestellen, reliability, field services, veiligheidsmanagement, asset management, energiebeheer en onderhoudssoftware. U vraagt, wij draaien!

BEMAS Innovation Route
Op de BEMAS Innovation Route maakt de bezoeker kennis met de vernieuwende oplossingen van 15 exposanten die door een onafhankelijke jury zijn geselecteerd voor de BEMAS Innovation Award. Deze oplossingen worden ook in een centrale demonstratieruimte aan het publiek voorgesteld. Van de 15 innovaties worden er uiteindelijk 3 genomineerd die in aanmerking komen voor de BEMAS Innovation Award. De huldiging van de winnaar vindt plaats op het eind van de eerste beursdag.

Maintworld Conference
BEMAS en Maintworld Magazine bundelen op 20 en 21 maart de krachten voor de organisatie van de Maintworld Conference. Deze high-end conferentie staat al maandenlang met rood aangestipt in de agenda's van 200 asset- en onderhoudsmanagers uit alle Europese landen. Registreren kan op www.maintworld.com of op www.bemas.org

Gratis conferenties
Tijdens de Experts in Technology Trainings brengen professionals uit alle takken van maintenance heel concrete uitleg over praktijksituaties. Op dag twee staat onder meer de link tussen MAINTENANCE 2013 en SECURA 2013 (simultane vakbeurs voor preventie & risicomanagement, gezondheid & welzijn, beveiliging & bewaking) centraal tijdens een conferentie over risicoanalyse en de Safe Maintenance Awarduitreiking.

Gezocht: jong talent!
In het kader van de TechnoRally nodigt Agoria heel wat studenten uit technische richtingen en het beroepsonderwijs via hun scholen uit om MAINTENANCE 2013 te komen bezoeken.

Gratis bezoeken?
MAINTENANCE 2013 vindt plaats op 20 en 21 maart 2013 in Brussels Expo. De toegang tot de beurs en de seminars is gratis voor professionals. Het volstaat om online te registreren. Bovendien kunnen professionals hun bezoek eenvoudig voorbereiden met de online plattegrond en deelnemerslijst. Elke exposant beschikt over een webpagina met een korte beschrijving en productnieuws, zodat bezoekers vooraf kunnen bekijken wat elk bedrijf hen te bieden heeft. Meer informatie is te vinden op www.easyFairs.com/MAINTENANCE-BE.

Locatie:
Brussels Expo, hal 5

Data:
Woensdag 20 maart 2013 - 9:30-19:00
Donderdag 21 maart 2013 - 9:30-17:00

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
easyFairs
<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>
Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.

Reageren
Abonneer op onze nieuwsbrief

Mis ook dit niet...

Wereldprimeur: metaoppervlaklaser produceert eerste superchirale licht

Superchiraal licht is licht met een ultrahoog hoekmoment en een draaiing van het licht rond haar eigen as, waardoor het licht zich voortplant volgens een helix.

Exportkabels SeaMade offshore windparken in dienst genomen

SeaMade laat weten dat de export kabelverbindingen van de offshore windparken Seastar en Mermaid naar het Modular Offshore Grid (MOG) succesvol zijn getest en in dienst zijn genomen.

Wisselend resultaat voor goederenoverslag Antwerpse haven

De totale goederen­overslag van Port of Antwerp kende een daling in april ten gevolge van de coronacrisis, maar steeg in de eerste vier maanden van dit jaar met 0,4% ten opzichte van 2019.

Nieuw proces om poreuze silica te synthetiseren

TU Eindhoven en Nouryon hebben een methode ontwikkeld om op grote schaal op maat gemaakte silicamicrobolletjes te synthetiseren, waarbij de porositeit en poriegrootte precies is te bepalen.

Sensirion lanceert nieuwe digitale flow meter voor beademings­apparatuur

De wereldwijde vraag voor sensoren voor toepassing in beademingsapparatuur is de afgelopen maanden explosief gestegen. Daarom heeft Sensirion recent de SFM3019 op de markt gebracht.

Belgische start-up landschap wordt internationaler

De start-up community van Start it @KBC telt ondertussen al meer dan 40 verschillende nationaliteiten. Heel wat start-ups en scale-ups hebben vaak ook internationale teams.

Cellen lopen beschadiging op door inname koper

TU Delft en de Poolse Academie van Wetenschappen ontdekten dat als koper zich in de cel aan eiwitten bindt, er tijdelijke tussenvormen ontstaan die kunnen leiden tot schade aan de cel.

Herschikking vakbeurzen Indumation.be en Indumation Network Event

Beursorganisator Industrialfairs heeft, samen met de belangrijkste technologiebedrijven (vertegenwoordigd door Agoria en Indumotion), de timing van deze automatiseringsevents geheroriënteerd

Conductieve geleidbaarheidssensor voor hygiënische toepassingen

De nieuwe conductieve geleidbaarheidssensor LDL100 van ifm onderscheidt razendsnel het verschil tussen verschillende media. Dit dankt hij aan zijn compacte bouwvorm, zonder verdere aanpassingen voor leidingen met kleine diameters, met als belangrijkste voordeel een bijzonder efficiënte besturing van CIP-processen. >>

Partners