• 11/02/2013

MAINTENANCE 2013: Industrieel onderhoud, asset management, shutdowns, ...

Een uitstekende conditie steunend op een perfecte voorbereiding, discipline en teamwork: het zijn noodzakelijke basisingrediënten om te presteren op topniveau.

Trefwoorden: #asset management, #BEMAS, #easyFairs, #Maintenance 2013, #onderhoud, #productie, #vakbeurs

Lees verder

Productnieuws

Die stelling gaat ook voor onderhoudsomgevingen zeker op.

De vakbeurs MAINTENANCE 2013 speelt daar maximaal op in. Op deze ontmoetingsplaats (in Brussels Expo op 20 en 21 maart) verwerven alle teamleden en contractors uit de onderhoudsomgeving nieuwe inzichten om veilig en doeltreffend onderhoud te realiseren.

Een efficiënter beleid van shutdowns, de verlenging van de levensduur van machines en het vermijden van onverwachte kosten: die doelstellingen staan bovenaan het prioriteitenlijstje van ieder zichzelf respecterend onderhoudsteam.

MAINTENANCE 2013 biedt hen het gedroomde forum om collega's uit andere productie-, proces- en infrastructuuromgevingen te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en spitsvondige innovaties te ontdekken. Het hoeft daarom niet te verbazen dat MAINTENANCE zich de voorbije jaren manifesteerde als een vaste waarde in de onderhoudsmarkt. De duizenden bezoekers kunnen er terecht voor een uitgebreide bloemlezing van alle trends en ontwikkelingen binnen alle facetten van de sector: gereedschappen, smeermiddelen, reinigingsmaterialen, reserveonderdelen, meettoestellen, reliability, field services, veiligheidsmanagement, asset management, energiebeheer en onderhoudssoftware. U vraagt, wij draaien!

BEMAS Innovation Route
Op de BEMAS Innovation Route maakt de bezoeker kennis met de vernieuwende oplossingen van 15 exposanten die door een onafhankelijke jury zijn geselecteerd voor de BEMAS Innovation Award. Deze oplossingen worden ook in een centrale demonstratieruimte aan het publiek voorgesteld. Van de 15 innovaties worden er uiteindelijk 3 genomineerd die in aanmerking komen voor de BEMAS Innovation Award. De huldiging van de winnaar vindt plaats op het eind van de eerste beursdag.

Maintworld Conference
BEMAS en Maintworld Magazine bundelen op 20 en 21 maart de krachten voor de organisatie van de Maintworld Conference. Deze high-end conferentie staat al maandenlang met rood aangestipt in de agenda's van 200 asset- en onderhoudsmanagers uit alle Europese landen. Registreren kan op www.maintworld.com of op www.bemas.org

Gratis conferenties
Tijdens de Experts in Technology Trainings brengen professionals uit alle takken van maintenance heel concrete uitleg over praktijksituaties. Op dag twee staat onder meer de link tussen MAINTENANCE 2013 en SECURA 2013 (simultane vakbeurs voor preventie & risicomanagement, gezondheid & welzijn, beveiliging & bewaking) centraal tijdens een conferentie over risicoanalyse en de Safe Maintenance Awarduitreiking.

Gezocht: jong talent!
In het kader van de TechnoRally nodigt Agoria heel wat studenten uit technische richtingen en het beroepsonderwijs via hun scholen uit om MAINTENANCE 2013 te komen bezoeken.

Gratis bezoeken?
MAINTENANCE 2013 vindt plaats op 20 en 21 maart 2013 in Brussels Expo. De toegang tot de beurs en de seminars is gratis voor professionals. Het volstaat om online te registreren. Bovendien kunnen professionals hun bezoek eenvoudig voorbereiden met de online plattegrond en deelnemerslijst. Elke exposant beschikt over een webpagina met een korte beschrijving en productnieuws, zodat bezoekers vooraf kunnen bekijken wat elk bedrijf hen te bieden heeft. Meer informatie is te vinden op www.easyFairs.com/MAINTENANCE-BE.

Locatie:
Brussels Expo, hal 5

Data:
Woensdag 20 maart 2013 - 9:30-19:00
Donderdag 21 maart 2013 - 9:30-17:00

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
easyFairs


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.