MTMS/Machineering 2015 op weg naar nokvolle editie - techniek

Goed twee 2 maanden voor de beurs is de bezettingsgraad van MTMS 2015 en de gloednieuwe beurs Machineering 2015 nu al 93%. Registreer als bezoeker of reserveer nog snel een stand!

ENGINEERINGNET.BE – MTMS, de Materials Transformation and Machining Show, wordt ook in 2015 dé ontmoetingsplaats voor letterlijk alle technologie- en toeleveranciers die actief zijn in de sector van de transformatie van metaal, kunststoffen en composieten.

Het aanbod is indrukwekkender dan ooit, en een prognose van 165 Belgische, Nederlandse, Duitse en Franse exposanten is dan ook verre van overdreven.

Nieuw initiatief: Machineering
Machineering 2015 - een kersvers initiatief en onderdeel van MTMS - wordt het Benelux trefpunt voor elke machinebouwer die op zoek is naar de nieuwste technologie en componenten voor productiemachines.

Alle verantwoordelijken voor het ontwerpen, maken en installeren (integreren) van machines worden op Machineering uitgenodigd. Het speelt hierbij geen enkele rol in welke industrietak die machines zullen gebruikt worden (textiel, metaal, hout, kunststof, voeding, chemie, elektronica…).

Wie mag er op MTMS/Machineering niet ontbreken als exposant?


Nog inschrijven als standhouder?
Op vandaag telt de niet-verhuurde oppervlakte nog slechts 340m². Mocht u dus nog gezonde ambities hebben om uw bedrijf op de playlist van de maakindustrie en machinebouw te zetten, dan wordt het hoog tijd om te reageren!
Snel beslissen of meer informatie ontvangen? Mail naar info@mtms.eu of bel naar
+32 (0) 56 21 30 32 (vragen naar Miet Vanhoucke of Mario Dejaegher).

Om de vakbeurs te bezoeken…
Wie komt MTMS/Machineering bezoeken?
-Bedrijfsleiding, inkoopverantwoordelijken, technische- en productieteams uit verschillende takken van de maakindustrie op zoek naar machinetechnologie, materialen of toeleveranciers die stukken maken in onderaanneming. Dit ongeacht het type gebruikte onderdelen en toepassingen.
-Bedrijfsleiding, inkoopverantwoordelijken, technische- en productieteams van bedrijven die diverse machines, systemen en apparaten maken, ontwikkelen of assembleren.

Bezoekersregistratie
MTMS 2015 met Machineering gaat door van 25 t/m 27 maart 2015 in Brussels Expo, telkens van 10u tot 18u, op 26 maart tot 22u. Registreer hier gratis als bezoeker. <<

Engineeringnet.be