MNE 2018: Belgische maak- en toeleveringsindustrie onder één dak - invitatie

Op woensdag 7 en donderdag 8 februari 2018 komt de Belgische maak- en toeleveringsindustrie opnieuw samen onder één dak in Kortrijk Xpo tijdens MNE 2018.

ENGINEERINGNET.BE - Maar liefst 165 exposanten - leveranciers en toeleveranciers voor het bewerken, protoypen, engineeren & produceren van componenten uit metaal-en kunststoffen en machinebouw - zijn uw gastheer op MNE 2018. Op 7 en 8 februari leren uw medewerkers, samen met 3000 andere sectorgenoten, welke technologieën of toeleveranciers uw bedrijf straks gebruikt om slimmer producten te maken of te laten maken.U ontdekt alle aanwezige bedrijven hier.

8 experten en ondernemers delen met u hun strategie en visie omtrent productie, maintenance, additive manufacturing en bedrijfsorganisatie in 2020
In de Ideas Battle Arena, het grootste ondernemerscafé voor uw sector, komen 8 sprekers (ondernemers en experten) u en uw management toelichten hoe en waarom zij nu al een stappenplan uitwerken om hun organisatie, bedrijfsprocessen en productie te stroomlijnen in aanloop naar het jaar 2020.

Experten zoals Prof. Dr. Ir. Bert Lauwers, Dirk Torfs (Flanders Make) en ondernemers als Peter Perremans (Melotte), Dirk Denutte (Allied Reliabity Group) , Stefaan Boterberg (Duracell Batteries) hebben het over hybrid manufacturing, data driven maintenance, assemblage en productie naar 2020 toe.

U kan uw team gratis online voorregistreren via deze link.

POM Late Shift en Agoria Manufacturing 2020 op woensdag- en donderdagavond 
Ook na de kantooruren bent u, samen met uw team, van harte welkom op de beurs en volgende events, die speciaal voor de laatavondbezoekers georganiseerd worden.

Woensdagavond 7 februari organiseert Agoria de Manufacturing 2020 Outlook o.l.v. Marc Lambotte (CEO Agoria). De bedrijfsleiding van Dana, Melotte, Materialise & Duracell zit rond de tafel met Flanders Make en KU Leuven omtrent bewerkingstechnologie en machinebouw in de toekomst. U kan dit boeiende debat van 60 minuten bijwonen en daarna deelnemen aan een receptie in de Ideas Battle Arena.

Donderdag 8 februari voorzien de exposanten, de organisatoren en POM West-Vlaanderen een reeks avondmanifestaties waarbij Disruptival – The Conference en POM Late Shift ongetwijfeld de grote afsluiters zijn.

Ter gelegenheid van MNE 2018 organiseert POM West-Vlaanderen een conferentie waar vooraanstaande sprekers en techno-futuroloog Christian Kromme het zullen hebben over omgaan met innovatie, disruptie en digitalisering. Een must voor ondernemers en hun teamgenoten die op zoek zijn naar inzichten over hoe de werkvloer er in de toekomst concreet zal uitzien.

Na The Conference wordt aan de genodigden een receptie aangeboden op de beursvloer. Deze receptie staat ook open voor de laatavondbezoekers in het algemeen.

Om meer te weten over deze events en onmiddellijk gratis voor te registreren (zitjes beperkt tot 500!) klikt u hier.

Gezellig, gericht en efficiënt netwerken, zaken doen en nieuwe inzichten verwerven:
Bezoek www.networkevent.be/mne en ontdek er alles over MNE 2018 – Start to Make Smarter

<< Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant. >>

Engineeringnet.be