Dit is de High Tech Marketing Meet-up

De High Tech Marketing Meet-up is dé plek voor marketing- en communicatieprofessionals uit de tech om elkaar te inspireren, ervaringen uit te wisselen en nieuwe connecties te maken.

Thema vorige editie: versterk je online marketingmix

De vorige editie van 26 maart richtte zich op de integratie van (nieuwe) online marketingtools en de impact ervan op jouw online marketingmix. Je leerde hoe je jouw online marketingmix optimaliseerde en aanpaste aan de nieuwste digitale hulpmiddelen. Je kreeg handige tips en tricks van experts zoals:

  • Mayke Smits, Marketing Manager Benelux bij Dassault Systémes
  • Maaketing, marketingbureau gespecialiseerd in de maakindustrie, vertelde in zijn sessie meer over hoe je online jouw perfecte doelgroep vindt en bindt
  • Marketing Guys, gespecialiseerd in het zichtbaar resultaat boeken met online marketing, neemde je tijdens hun sessie mee in de kracht en kansen van marketing automation

Ben jij er de volgende editie ook bij? Meer informatie volgt z.s.m.

Voor wie is de High Tech Marketing Meet-up?

De High Tech Marketing Meet-up is bedoeld voor marketing- en communicatieprofessionals werkzaam bij hightech- en maakbedrijven en/of bij branche-, kennis- of netwerkorganisaties binnen de hightech- en maakindustrie.

Organisatie

Dit waren de vorige edities

Blijf op de hoogte!

Locatie en contact

Mikrocentrum, Veldhoven

Contact
Susanne Bruinsma
Manager Afdeling Marketing & Communicatie
Susanne Bruinsma

Mis de High Tech Marketing Meet-up niet!

Ook op zoek naar een plek om als (high)tech marketeer kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en nieuwe connecties te maken? Mis het niet en meld direct aan!