Genomineerden Foreign Investment of the Year Trophy 2021 bekend

Drie recente buitenlandse investeringen in Vlaanderen zijn genomineerd voor de Foreign Investment of the Year Trophy 2021 van Flanders Investment & Trade (FIT).

Trefwoorden: #Flanders Investment & Trade, #Foreign Investment Trophy, #investeren

Lees verder

Nieuws

( Foto: FIT )

ENGINEERINGNET.BE - Het gaat om de projecten van de Zwitserse logistieke dienstverlener Kuehne+Nagel, het Franse ingenieursbedrijf ECA GROUP en ten slotte het Britse fitnesskledij en accessoiresmerk Gymshark en de Belgisch-Nederlandse logistieke dienstverlener Bleckmann die samen tekenen voor een nominatie.

Met deze trofee richt FIT voor de negende keer op rij de schijnwerpers op internationale ondernemingen met investeringsprojecten in Vlaanderen. De winnaar wordt verkozen tijdens de plechtige Foreign Investment Trophy-ceremonie op donderdag 22 april.

Tijdens de Foreign Investment Trophy geeft FIT naast de Foreign Investment of the Year Trophy nog twee trofeeën weg. Zo gaat de Lifetime Achievement Trophy naar een buitenlandse investeerder met een lange staat van dienst in Vlaanderen.

De Newcomer of the Year Trophy wordt dan weer uitgereikt aan een buitenlands bedrijf dat net zijn eerste stappen op Vlaamse bodem heeft gezet. De winnaars in beide categorieën worden op de avond van de prijsuitreiking bekendgemaakt.


Stemmen en registreren voor de beperkte ceremonie kan via www.foreigninvestmenttrophy.be


Op de foto (v.l.n.r.):
Gerry Bosmans (director contract logistics - Kuehne+Nagel), Reinartdt Van Oel (COO Bleckmann) en Steven Luys (CEO Belgian Division ECA)