EnergyMission 2021 wordt ontmoetingsplaats voor Europese energie-experts

De 'Energy Mission'-conferentie heeft tot doel besluitvormers uit de industrie, het beleid en de kennisinstellingen bij elkaar te brengen en specifieke innovaties en cases te presenteren in 3 thema's: industrie, elektrificering en duurzame bouw.

Trefwoorden: #Cogen, #duurzaam, #energie

Lees verder

Nieuws

( Foto: energymission.be )

ENGINEERINGNET.BE - De conferentie wordt op 21 en 22 oktober in Thor Central (Genk) georganiseerd en moet een ontmoetingsplaats voor energiedeskundigen uit heel Europa worden.

Op de eerste dag bespreken internationale specialisten en bedrijven alle innovatieve en duurzame energieontwikkelingen. Het doel van deze conferentie is om de visie van de industrie te heroriënteren en een transformatie teweeg te brengen.

Keynote sprekers en deelnemers aan het debat voor de plenaire sessie van Energy Mission zijn: Zuhal Demir, Vlaams minister van Leefmilieu en Energie, Jacques Vandermeiren, CEO Port of Antwerp, Gregoire Dallemagne, CEO Luminus, Stéphanie Bouckaert, Senior Energie Analist van het Internationaal Energie Agentschap (IEA), Jean-Michel Glachant, directeur van de Florence School of Regulation - FSR Energy en Ronnie Belmans, Adviseur van het bestuur van EnergyVille.

Daarnaast zullen meer dan 30 vooraanstaande experts hun mening delen tijdens verschillende parallelle breakout-sessies, gericht op een breed scala aan onderwerpen en technologieën.

Op de tweede dag worden geleide bezoeken aan innovatieve en unieke sites georganiseerd die werken volgens de 3 thema's: duurzame bouw, koolstofarme industrie en slimme & hernieuwbare elektrificatie.

Klik hier voor alle informatie over de conferentiesprekers, programma & inschrijvingen.