Genomineerden voor Onderneming van het Jaar 2021 bekend gemaakt

Aertssen Group, Cegeka, Destiny en Heylen Groep zijn de vier ondernemingen die genomineerd werden om de trofee van Onderneming van het Jaar 2021 te winnen. Dit is een organisatie van EY in samenwerking met De Tijd en BNP Paribas Fortis.

Trefwoorden: #EY, #Onderneming van het Jaar

Lees verder

nieuws

( Foto: Facebook - #OVHJ21 )

ENGINEERINGNET.BE - Al 27 jaar bekroont de Onderneming van het Jaar award unieke Belgische bedrijven die blijk geven van een uitmuntende ondernemingszin en succesvol management.

De jaarlijkse hoogmis van het ondernemerschap (dit jaar is de 27ste editie) groeide niet enkel uit tot een traditie, maar werd ook een waar kwaliteitslabel. Ontdek hieronder welke finalisten kans maken:
  1. De Aertssen Group is internationaal actief in grote aannemingsprojecten, complexe hijswerken, uitzonderlijk vervoer en logistiek.
  2. Destiny, actief in de telecomsector, daagt als aanbieder van veilige cloudcommunicatie-oplossingen de markt van de cloud telecom uit.
  3. Familiebedrijf Cegeka, dat klanten ondersteunt in hun digitaliseringsreis, is internationaler dan ooit. Het bedrijf dat al bijna drie decennia IT-oplossingen aanbiedt, is pionier op het vlak van 5G, marktleider in de digitalisering van de gezondheidszorg en begeleidt het onderwijs in hun digitale sprong voorwaarts.
  4. Heylen Group investeert internationaal in ambitieuze ondernemingen, waarbij een uitzonderlijke buy-build-and-holdstrategie gehanteerd wordt waarin innovatie, internationalisering en operationele excellentie centraal staan.

Op 7 december zal de Onderneming van het Jaar 2021 gekroond worden.