Academy for Corporate Entrepreneurship overgenomen door Verhaert

Verhaert Masters In Innovation heeft de Duitse ‘Academy for Corporate Entrepreneurship’ (AfCE) overgenomen. Dankzij deze overname zal het bedrijf klanten nog beter kunnen helpen om hun innovatiecapaciteit te vergroten.

Trefwoorden: #academy, #innovatie, #Verhaert

Lees verder

Techniek

( Foto: Verhaert Masters In Innovation )

ENGINEERINGET.BE - AfCE helpt bedrijfsorganisaties te innoveren en hun ondernemerscapaciteit te vergroten door innovatieteams, e-cursussen, kickbox-, incubatie- en acceleratieprogramma's op te zetten.

Het bedrijf is wereldwijd actief en bestaat uit een team van meer dan 40 senior innovatiementoren. Het AfCE curriculum is gebaseerd op meer dan 200 online tutorials, cursussen, tools en tests, waarmee de innovatiecapaciteit van hun klanten wordt vergroot en hun baanbrekende ideeën naar voren worden gebracht.

In 2014 werd AfCE opgericht met het idee om het hoge faalpercentage van interne innovatie-initiatieven te doen dalen. Door op maat gemaakte online lessen te combineren met snelle pretotyping en gestructureerde begeleidingsprocessen door experten, creëerde het bedrijf rigoureuze en overtuigende bedrijfsaccelerators en incubatieprogramma's.

Dankzij deze programma's en de aanpasbare e-learning cursussen, heeft AfCE intrapreneurship toegankelijk gemaakt voor alle werknemers en is het meer resultaatgericht voor elke organisatie. 

Beide bedrijven zijn zeer complementair en deze overname zal de groep toelaten zijn capaciteit uit te breiden om klanten nog beter te helpen met innovatiemanagement.

Jan Kennedy, oprichter van AfCE: "Onze diensten en het merk zal niet ophouden te bestaan. Ons volledige kernteam en onze mentoren zullen in de loop van de volgende maanden overschakelen naar Verhaert. Daarbij zal ik nog geruime tijd toezicht houden op onze belangrijkste accounts en zal ik de CEO-rol geleidelijk overdragen aan Stijn Smet."