CGK Group en Kessel winnen Techni-Mat Awards

In Kortrijk Xpo werden voor de tweede keer de Techni-Mat Awards uitgereikt tijdens de openingsdag van Techni-Mat, de tweedaagse vakbeurs voor alle spelers binnen infra & ruwbouw.

Trefwoorden: #award, #Techni-Mat

Lees verder

Nieuws

( Foto: Techni-Mat )

ENGINEERINGNET.BE - Naast de ruim 120 exposanten en een gevarieerd seminarieprogramma geldt de uitreiking van de Techni-Mat Awards als een van de hoogtepunten tijdens de beurs.

Een onafhankelijke jury met veel expertise in de sector, zowel in België als Nederland, herleidde alle inzendingen na rijp beraad tot drie genomineerden per categorie. Zowel voor de Sustainability Award als de Technical Award werden drie kanshebbers weerhouden.

In de categorie Sustainability namen Hydro Store+ van Stradus, SUREbridge van CGK Maritime en Ecolift (XL) van Kessel het tegen elkaar op. En het was laatstgenoemde die aan het langste eind trok. De Ecolift heeft een sterke link met de actualiteit. In tijden van steeds extremere weersomstandigheden is waterbeheer een hot topic.

Waar CGK Maritime in de categorie Sustainability nog het onderspit moest delven voor Kessel, was het in de categorie Technical wel raak. Het overtuigde de jury met SUREbridge, een unieke vorm van brugrenovatie. Opdamo werd tweede met een beugelsysteem en Avetum eindigde derde met de Eca-lift.

De top 3 per categorie kreeg ook een plaats in de Wall of Fame, die op de beurs tentoongesteld wordt. Het aanwezige publiek kon stemmen op het product dat zijn/haar persoonlijke voorkeur geniet en zo bepalen wie de Audience Award naar huis mocht nemen. En het was Hydro Store+ van Stradus dat de meeste stemmen van het publiek kreeg.