Techtextil en Texprocess 2022 beloven breed scala aan innovaties

Op 21-24 juni kunnen exposanten en bezoekers zich op persoonlijk contact verheugen tijdens Techtextil en Texprocess. De meer dan 1.000 exposanten beloven een breed scala aan nieuwe ontwikkelingen in alle product- en toepassingsgebieden.

Trefwoorden: #Frankfurt, #textiel, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Messe Frankfurt )

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens vakbeurzen Techtextil en Texprocess zullen tal van highlights hun opwachting maken, zoals onder andere een nieuwe internationale start-up area, de Denim Future Factory, de Walk-in Forums en Innovation Awards met focus op duurzaamheid.

Daarnaast zullen discussies en lezingen over zeer actuele onderwerpen, innovatieve textielnieuwigheden en duurzame benaderingen ​​centraal staan op deze internationale beurzen.

Meer dan 1.000 geregistreerde exposanten (op gezamenlijke standen of op één van de twaalf landenpaviljoens) uit 45 landen zullen voor een aantrekkelijk productaanbod zorgen.

Op Techtextil zal onder andere het aanbod voor de toepassingsgebieden bouw, mobiliteit, gezondheid, bescherming, maar ook sportkleding, medicijnen en functionele kleding tentoongesteld worden.

Op Texprocess kan men dan weer terecht voor de nieuwste machines, apparatuur, processen en diensten voor het verwerken van kleding en textiel uit verschillende productgroepen zoals CAD/CAM, snijden, textielafwerking, naai- en borduurtechnologie of productvoorbereiding en -afwerking.

Techtextil en Texprocess vinden van 21-24 juni 2022 voor het eerst plaats in hallen 8, 9, 11 en 12 op het westelijke deel van Messe Frankfurt.