CLS iMation maakt productiviteit 'slimmer' door partnerschap met VersaBox

Dankzij de op simulatie gebaseerde aanpak van VersaBox, breidt CLS iMation zijn portfolio van oplossingen verder uit. Het maakt de productiviteit "slimmer" door de flexibiliteit en veiligheid van intralogistieke processen te verhogen.

Trefwoorden: #automatisering, #CLS iMation, #robot, #simulatie, #Versabox

Lees verder

Techniek

( Foto: CLS iMation )

ENGINEERINGNET.BE - CLS iMation, de CLS-business unit voor intelligente oplossingen voor logistieke automatisering, heeft een nieuw partnerschap aangegaan met VersaBox, een Smart Robotics bedrijf dat efficiënte en flexibele oplossingen biedt voor het beheer van intralogistieke processen.

Om de evoluerende behoefte aan procesoptimalisatie van internationale klanten te ondersteunen, was CLS iMation op zoek naar een partnerschap dat zijn aanbod als one-stop-leverancier van oplossingen voor automatisering en digitalisering van intralogistieke processen verder zou uitbreiden.

Concreet zal het gebruik maken van het Autonomy@Work Smart Intralogistics-platform, dat autonome robots (AMR) inzet om state-of-the-art autonome transportsystemen aan te bieden aan productie- en opslagbedrijven in heel Europa.

De vraag naar autonome robots neemt snel toe, wat een weerspiegeling is van de noodzaak om de efficiëntie en flexibiliteit van materiaalverwerkingsprocessen te verbeteren.