NSI groeit door overname BuSI

NSI, actief op de Franstalige markt, neemt BuSI, een Belgisch ICT-bedrijf, over en bevestigt met de overname van 100% van de aandelen haar plannen om sterk te groeien in Franstalige markt in België.

Trefwoorden: #BuSI, #Cegeka, #ICT, #NSI

Lees verder

Nieuws

( Foto: NSI )

ENGINEERINGNET.BE - BuSI werd meer dan 20 jaar geleden opgericht en is een Belgisch en Luxemburgs ICT-bedrijf, dat een betrouwbare partner wil zijn voor klanten die te maken krijgen met uitdagingen op het gebied van digitalisering.

Het bedrijf telt 260 IT-professionals en zij ondersteunen IT-projecten bij overheidsorganisaties en een aantal grote bedrijven, voornamelijk in Wallonië en Brussel.

Deze overname betekent een aanzienlijke meerwaarde voor beide bedrijven. Enerzijds breidt het klantenbestand van NSI verder uit en voegt het bedrijf nieuwe expertise toe aan haar portfolio.

BuSI wordt op haar beurt deel van een IT-groep die dezelfde waarden deelt en kan voortaan meer mogelijkheden bieden aan haar personeel.

NSI is een ICT-bedrijf dat sinds 1993 een vaste waarde is in Wallonië en Brussel en zich onderscheidt door zijn innovatieve oplossingen en diensten. Het bedrijf stelt vandaag 1.400 mensen te werk en is een dochteronderneming van Cegeka. Naast activiteiten zoals ERP, applicatieontwikkeling, infrastructuur en Professional Services werkt het actief aan oplossingen voor de toekomst, met name op het gebied van private mobiele 5G-netwerken voor bedrijven.