Grisja Lobbestael wordt CEO van Flanders Make

Grisja Lobbestael volgt op 1 maart bij strategisch onderzoekscentrum Flanders Make Dirk Torfs op, die de organisatie succesvol uitgebouwd heeft sinds de oprichting in 2014 en nu terugtreedt omwille van gezondheidsredenen.

Trefwoorden: #CEO, #Flanders Make

Lees verder

HR

( Foto: Flanders Make )

ENGINEERINGNET.BE - Lobbestael studeerde in 1995 af als Industrieel Ingenieur en Master of Science Engineering. Later doorliep hij nog het Advanced Management Programm en Master Class in Innovation & Entrepreneurship aan de Vlerick Management School.

Hij bekleedde verantwoordelijkheidsposities op engineering, sales- en CEO niveau, zowel in de metaalverwerkende, elektronische als de kunststofindustrie, bij respectievelijk Packo, Barco en Sioen, allen Vlaamse bedrijven met een internationale aanwezigheid en relevantie.

Hierbij ontwikkelde hij een gedegen inzicht in de technische-, commerciële- en managementuitdagingen van onze maakindustrie.

Flanders Make is in 2014 opgericht als strategische onderzoekscentrum voor de maakindustrie en groeide onder leiding van Dirk Torfs uit tot een unieke community van meer dan 800 onderzoekers die vanuit verschillende vestigingen in heel Vlaanderen samenwerken aan onderzoek en innovatie met en voor de maakindustrie en andere industrieën met maakuitdagingen.