Savaco zet groei verder door samenwerking met Techne

Savaco kondigt een nieuw strategisch partnership met Techne aan. De verankering van deze cloud provider uit Roosdaal past volledig in de vooropgestelde groeiambities van de Kortrijkse IT-dienstverlener.

Trefwoorden: #cloud, #ICT, #Savaco

Lees verder

Nieuws

( Foto: Savaco )

ENGINEERINGNET.BE - CEO van Savaco Rik Vandemoortele: “Door het aan boord brengen van het Techne-team in de onze familie versterken we verder ons aanbod op het vlak van cloud en IT-infrastructuur en halen we heel wat extra kennis in huis.”

Walter Van Hecke, oprichter van Techne: "Wij focussen al bijna 20 jaar op het aanbieden van software en hardware oplossingen op maat van onze klanten. Na een intensief traject van informatiewisseling, besprekingen en onderzoek, hebben we in Savaco een complementaire partner gevonden om onze verdere groei te realiseren."

Door deze samenwerking krijgen Techne-klanten nu toegang tot het uitgebreidere Savaco-portfolio, op het vlak van cybersecurity en rond applicaties zoals o.a. Microsoft 365, Dynamics 365 Customer Engagement, Enterprise Service Management en Data Analytics.

En omgekeerd, Savaco-klanten kunnen beroep doen op de expertise van Techne op het vlak van razendsnelle IT-ondersteuning en diepgaande, specifieke sectorkennis.

De bestaande uitvalsbasis in Roosdaal wordt behouden en Walter Van Hecke blijft aan boord als bestuurder en behoudt de dagelijkse leiding.