SPC-group heeft Tilking Powder Coatings overgenomen

De Brasschaatse bedrijvengroep SPC, actief in de oppervlaktebehandeling van (voornamelijk) stalen constructies, voegt een eerste atelier toe in Limburg dankzij de overname van Tilking Powder Coatings uit Tongeren.

Trefwoorden: #coating, #oppervlaktebehandeling, #overname, #SPC, #Tilking

Lees verder

Nieuws

( Foto: SPC - Tilking Powder Coatings )

ENGINEERINGNET.BE - Na Para Industries, SSW, Pattyn, IPD en IPC Services maakt nu ook het Tongerse familiebedrijf Tilking Powder Coatings deel uit van SPC.

Tilkin is een nationale referentie in poedercoating met een sterke focus op kwaliteit, duurzaamheid en digitalisering. Zaakvoerders Rosy en Jo Tilkin kunnen sinds de oprichting door vader Michel Tilkin in 1997 terugkijken op een mooi groeiparcours.

Zo werden diverse technologische verbeteringen en uitbreidingen gedaan op vlak van onder meer installaties. Terwijl Jo verantwoordelijk is voor nieuwe projecten, duurzaamheid en digitalisering, neemt zijn zus Rosy het operationele gedeelte op zich.

Beiden blijven operationeel actief en worden aandeelhouder van SPC. Op deze manier wordt ook de familiale band binnen het bedrijf verder versterkt, waarbij ook Mike Piette (zoon van Rosy) als operationeel verantwoordelijke in de aandeelhoudersstructuur stapt.