Ctac brengt Winshuttle nu ook naar België

Ctac gaat Winshuttle, het Amerikaanse platform voor datamanagement ook in België ondersteunen. Voor organisaties met grote hoeveelheden ERP-data, zoals productiebedrijven.

Trefwoorden: #ctac, #datamanagement, #erp, #masterdata, #sap, #winshuttle

Lees verder

Techniek

( Foto: Winshuttle )

ENGINEERINGNET.BE - De SAP-specialist en ICT Solution Provider Ctac heeft een akkoord gesloten met Winshuttle. De nieuwe samenwerking houdt in dat het van origine Nederlandse Ctac het datamanagementplatform van de Amerikanen gaat aanbieden in België.

Ctac is in Nederland al zes jaar de enige partner van Winshuttle en heeft naar eigen zeggen in deze periode al ruim 75 klanten geholpen op het gebied van datamanagement.

Winshuttle is speciaal ontworpen om grote hoeveelheden data snel en veilig te verzamelen, te valideren en te integreren van en naar ERP-systemen.

Zo krijgen gebruikers - vooral degenen die grote hoeveelheden te verwerken hebben zoals productiebedrijven en distributiecentra - eenvoudiger grip op hun data en beschikken ze over betrouwbaarder masterdata.

“Met Winshuttle brengt de SAP-gebruiker zijn data naar een hoger niveau. De kwaliteit van de data stijgt, wat de bottomline van de organisatie ten goede komt”, zegt Willy Koppens, Managing Director Ctac België.

"Mede op basis van de positieve ervaringen in Nederland in de afgelopen zes jaar ligt een uitbreiding van ons partnership naar België voor de hand".


ACHTERGROND
Ctac is genoteerd aan Euronext Amsterdam. Bij het bedrijf werken 472 medewerkers. Het hoofdkantoor is gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Ctac is daarnaast ook actief in België en Frankrijk.