Opnieuw tijd voor het Walhalla van het onderhoud en pompen - invitatie

Zes jaar geleden besloot Easyfairs om de vakbeurzen Pumps & Valves en Maintenance parallel te organiseren om te komen tot één totaalconcept dat een mooi overzicht biedt van het aanbod.

Trefwoorden: #afsluiters, #Antwerp Expo, #kleppen, #Maintenance, #onderhoud, #pompen, #Pumps & Valves, #vakbeurs

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - De vakbeurs biedt nu een mooi overzicht van het Benelux-aanbod in zowel onderhoud, shut down-technologie en productiebetrouwbaarheid als procesapparatuur, kleppen en pompen.

Deze strategische beslissing wierp zijn vruchten af. Sinds 2012 is Antwerp Expo telkens tot de nok met exposanten gevuld. En ook de bezoekersaantallen tonen aan dat de formule wel degelijk werkt.

Want de tweejaarlijkse vakbeurzen mogen elk jaar opnieuw rekenen op het bezoek van zo’n 5.500 à 6.000 professionele beslissingsnemers, ingenieurs en technici, actief in een brede waaier van industriële domeinen, dienstverlening en de openbare sector.

Ook dit jaar komen de bezoekers van Maintenance te weten wat er beweegt in de markt van gereedschappen, smeermiddelen, reinigingsmaterialen, reserveonderdelen, meettoestellen, reliability-oplossingen, field services, veiligheidsmanagement, asset management, energiebeheer, onderhoudsoftware, ...

Op Pumps & Valves is dan weer een hele brede waaier aan industriële pompen, (regel)kleppen, dichtingen, filters, filtratieoplossingen, processingapparatuur, (pijp)leidingen, ..., te vinden. Tegelijkertijd worden talrijke diensten in het vakgebied voor industrie, overheid en pijpleidingbeheerders voorgesteld.

Aangezien innovatie 1 van de belangrijkste pijlers vormt van de duobeurs, valt er uiteraard heel wat nieuws te ontdekken. Niet minder dan 50 nieuwigheden kunnen ontdekt worden tijdens de ‘Digital Innovation Tour’.

Daarnaast is er dit jaar ook een Robot Demo Zone in Hal 1, ism met KICMPI en BEMAS. Hier kan de bezoeker een 7-tal actieve demo’s ontdekken die de toekomst in industrieel onderhoud mee gaan bepalen.

Tot slot bieden de elf verschillende masterclasses een totaalbeeld op de belangrijkste thema’s die leven in de verschillende industrieën; algemene onderhoudsstrategie en het elimineren van verborgen kosten, 4.0 in de procesindustrie & maintenance, pomptechnieken en -storingen, shutdowns & stops plannen en voorbereiden, opslag en werken met gevaarlijke producten, …

Inschrijven kan via www.pumps-valves-expo.be of www.maintenance-expo.be. Let wel: het aantal plaatsen is beperkt zodat we voldoende interactie kunnen garanderen. Interessant om te weten, is dat de ‘Masterclasses’ gepaard gaan met een uitgebreide mogelijkheid tot netwerking. Op die manier kunnen de deelnemers in een gezellig kader bijpraten en op een informele manier contacten leggen.
Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.