Maintenance en Pumps & Valves: grootste Belgische event voor de industrie

2020 staat meer dan ooit in het teken van digitaliseren en innoveren. De efficiëntste manier om uw kennis hierin bij te schaven, is een bezoek te brengen aan Maintenance en Pumps & Valves.

Trefwoorden: #Easyfairs, #kleppen, #Maintenance, #onderhoud, #pompen, #Pumps & Valves, #vakbeurs, #ventielen

Lees verder

Nieuws

( Foto: Easyfairs )

ENGINEERINGNET.BE - Noteer 25 & 26 maart alvast in uw agenda en wees op slechts twee dagen weer helemaal op de hoogte van alle recente evoluties in uw sector!

Waarom moet u dit duo-event bezoeken?
Als professional uit de industrie, is Maintenance en Pumps & Valves een cruciaal duo event met heel wat in petto voor u:

 • Profiteer van twee events samen
  Dankzij de combinatie van Maintenance en Pumps & Valves krijgt u bij meer dan 350 exposanten een uiterst compleet aanbod van onderhoud, shutdowntechnologie, productiebetrouwbaarheid, procesapparatuur, kleppen en pompen.
 • +15 Masterclasses
  Update uw kennis tijdens onze gratis Masterclasses omtrent onderhoudsstrategieën, corrosie, Industrie en Maintenance 4.0, veiligheid, lekkage bij flenzen, pompstoringen,…
  Bekijk alle Masterclasses

 • Innovatie troef
  De Innovation Tours zijn de snelste manier om alle innovaties te ontdekken. Bovendien bundelen aparte zones alle oplossingen voor het onderhoud en vloeistof- en gastechnologie van de toekomst: bezoek de Smart Maintenance zone, Robot Demo zone, Aqua Plaza, Process Plaza en de Starters Zone.

Bezoek gratis
U wil zich alvast verzekeren van een gratis toegangsticket? Registreer dan nu hier en ontvang meteen uw ticket. Eén ticket voor twee events en twee dagen.


Praktische info
Maintenance en Pumps & Valves
Antwerp Expo - Hal 1, 2 ,3, 4 & 5
Woensdag 25 maart 2020: 10.00u – 19.00u (Afterwork Drink vanaf 18.00u)
Donderdag 26 maart 2020: 10.00u – 18.00u
www.maintenance-expo.be // www.pumps-valves.be