Hannover Messe gaat digitaal in juli

De industriële transformatie gaat in corona-tijden onverminderd door. Daarom zal Hannover Messe zich tijdens haar Digital Days (14-15 juli) een actueel overzicht bieden op alle ontwikkelinge

Trefwoorden: #Hannover Messe, #Hannover Messe Digital Days, #online vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Deutsche Messe AG )

ENGINEERINGNET.BE - Tijdens dit digitaal event komen onderwerpen als digitalisering, individualisering, klimaatbescherming en demografische verandering zeker aan bod en zal er een overzicht van actuele ontwikkelingen op het gebied van industrie, energie en logistiek aangeboden worden.

Dr. Jochen Köckler, voorzitter van de raad van bestuur, Deutsche Messe AG: "Omdat we onze Hannover Messe vanwege de corona-pandemie moesten annuleren, willen we met de Digital Days toch een online platform creëren waarop onze exposanten en bezoekers terecht kunnen."

Het congresprogramma van het event richt zich bijvoorbeeld op onderwerpen als Industrie 4.0, kunstmatige intelligentie, slimme energie en Logistiek 4.0. Exposantenproducten en -oplossingen vormen de tweede inhoudslaag. Netwerken speelt ook een prominente rol: alle deelnemers kunnen zoeken naar geschikte zakelijke en samenwerkingspartners en rechtstreeks contact met elkaar opnemen via de chatfunctie.

Op 14 juli staan bijvoorbeeld spannende keynotes uit het bedrijfsleven, de wetenschap en de politiek, evenals paneldiscussies, live chats, netwerken en innovatiepresentaties gepland. Alles draait om de vraag hoe industriële transformatie kan slagen en welke stappen de industrie moet nemen om snel te herstellen van de gevolgen van de shutdown.

Een van de hoogtepunten wordt de Hermes Award-ceremonie, die voor het eerst digitaal uitgereikt zal worden.


Klik hier voor meer informatie en/of registratie