Gimv investeert in Franse expert in technische kleeffolies

De investeringsmaatschappij verwerft een meerderheidsbelang in Groupe GSDI, expert in een brede waaier aan toepassingen van technische kleeffolies (‘urban cosmetics’). Deze samenwerking heeft als doel de groei van de Franse groep te ondersteunen.

Trefwoorden: #Gimv, #GSDI, #kleeffolie, #spoor

Lees verder

Techniek

( Foto: GSDI )

ENGINEERINGNET.BE - GSDI werd bijna 30 jaar geleden opgericht door zijn huidige CEO Jacques Coueffé en is gespecialiseerd in de oppervlaktebehandeling en de toepassing van technische kleeffolies.

De groep biedt complete oplossingen voor renovatie, thermisch comfort, bescherming en decoratie in verschillende sectoren zoals spoorvervoer, bouw en de voedingsmiddelenindustrie. Het bedrijf beschikt met 160 bestickeraars over het grootste in-house opgeleide bestickeringsteam van Europa.

De groep  heeft een omzet van ruim 30 miljoen euro en ziet sterke groeimogelijkheden in het stijgend belang van het spoorvervoer en van de energietransitie in gebouwen.

Over GSDI
Het bedrijf is erkend om zijn knowhow in de spoorsector en heeft zich de laatste jaren sterk ontwikkeld dankzij zijn unieke technische expertise in de toepassing van folies (duurzamer dan het beschilderen van treinen). Het bedrijf heeft ondertussen dochterondernemingen in Spanje, Zuid-Afrika en Polen.