Nieuwe Managing Director van Capgemini Invent is Julien Assouline

Capgemini kondigt de benoeming aan van Julien Assouline om de groeiambities voor Capgemini Invent in België te stimuleren. Hij volgt Robert Van Der Eijk op, die nieuwe kansen buiten de Capgemini Group wil nastreven.

Trefwoorden: #Capgemini, #consultant, #managing director, #strategie

Lees verder

HR

( Foto: Capgemini )

ENGINEERINGNET.BE - Capgemini Invent is de krachtpatser op het gebied van strategie, innovatie, ontwerp en transformatie van de Capgemini Group.

Door zijn diverse expertise te combineren met een inventieve mentaliteit, werken zij samen met klanten om ideeën te bedenken en te transformeren, waardoor ze in staat zijn om de "what's next" voor hun bedrijf te identificeren en erop te reageren, en dit op schaal te implementeren met de end-to-end ondersteuning van de bredere groep.

Capgemini Invent Belgium werd gelanceerd in 2012 en bestaat nu uit 140 strategen, datawetenschappers, product- en ervaringsontwerpers, merk- en technologie-experts. Het gecombineerde team brengt sterke sectoroverschrijdende ervaring met zich mee, met name op het gebied van financiële dienstverlening, telecom, openbare diensten, automotive en life sciences.

Julien Assouline's leiderschap van de Belgische organisatie zal zich richten op het versnellen van digitale transformatietrajecten voor klanten en tegelijkertijd de groeiambitie van het bedrijf stimuleren om het beste adviesbureau van het land te worden.

Assouline: “Ik ben er trots op deze spannende uitdaging aan te gaan om het Belgische team te leiden en te laten groeien door onze klanten te ondersteunen bij hun end-to-end bedrijfstransformatietrajecten. Samen met een team van getalenteerde en gepassioneerde mensen zetten we ons in om onze klanten te helpen slagen en transformeren in deze snel evoluerende omgeving."