• 03/10/2013

Autogen: automatisch projecten aanmaken binnen SEE Electrical (+video)

Met de AUTOmatisch GENeneren module van elektrische ontwerpsoftware SEE Electrical bent u in staat met behulp van een Excel-bestand een project te genereren. Mét instructievideo!

Trefwoorden: #Autogen, #elektrotechnische ontwerpsoftware, #IGE-XAO, #SEE Electrical

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET – Werkt u met elektrotechnische ontwerpsoftware? Dan laten we u graag zien hoe eenvoudig u in onze software, SEE Electrical, automatisch projecten kunt genereren met behulp van een Excel-bestand. En hoe u deze nadien nog verder kunt bewerken via de in de software ingebouwde functionaliteiten. En dat is maar één van de vele krachtige functies die SEE Electrical te bieden heeft.

Hoe werkt het?
Autogen leest een lijst van symbolen(groepen) uit het Excel-bestand, plaatst deze op het schemablad en vervangt aanwezige teksten door teksten die in het Excel-bestand staan of past de logica toe die SEE Electrical bezit.

Op die manier is het bijvoorbeeld mogelijk vooraf de juiste type informatie toe te wijzen en eenzelfde symbolengroep diverse keren te plaatsen met steeds wisselende gegevens.

Via de Excel-tabel worden tekeningsjablonen toegewezen, waarop de symbolengroepen worden geplaatst. De functie Autogen is te gebruiken in het 'Advanced'-niveau binnen SEE Electrical.

Klik hier om het proces stap voor stap te bekijken (pdf).


Video:

Wenst u meer informatie over de producten SEE Electrical:
IGE+XAO bv
Beersdalweg 84 A, NL-6412 PE Heerlen
Tel: +31 45 56 11 636, Fax +31 45 572 74 73
Email: sales-benelux@ige-xao.com

Dit gesponsorde tekstBERICHT is een realisatie van:
IGE-XAO


Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.

Wenst u ook een nieuw product in de markt te zetten, uit te pakken met een succesverhaal bij een klant, te inviteren voor een cursus, seminarie of event? Klik hier.