Prototyping-MNE wordt Design To Manufacturing (D2M)

Bezoek de wereld van "het nieuwe maken 4.0" op 21-22 september in Kortrijk Xpo. Design to Manufacturing (D2M) brengt de volledige technologieflow van design tot maken samen onder één dak.

Trefwoorden: #Kortrijk Xpo, #maakindustrie, #machineering, #prototyping

Lees verder

Nieuws

( Foto: Industrialfairs )

ENGINEERINGNET.BE - D2M 2022 brengt de volledige technologieflow van design tot maken (en alle processen daartussen), via een heel origineel netwerkconcept met hoog demogehalte, samen onder 1 dak voor alle professionelen uit de maakindustrie & machinebouw op zoek naar de nieuwste technologie, partners en toeleveranciers voor het maken van morgen.

Zowel designers/productontwikkelaars als productie gerelateerde C-levels/afdelingshoofden vinden er een representatief Benelux aanbod om alle puntjes tussen ontwerpen en maken te verbinden.

Aan de hand van 10 technologieroutes wordt het ruime aanbod producten, diensten en oplossingen gematcht met de bezoeker zijn specifieke interesse, industrie en uitdaging. Een 100-tal partners uit de Benelux brengen u het aanbod van technologie, tools en oplossingen dat beantwoordt aan de innovatieve noden van alle divisies van het maakbedrijf - ongeacht de individuele expertise - om zo het groter geheel van de wendbare en slimme maakorganisatie te vormen.

De netwerkbeurs gaat verder dan beurservaring en zet ook in op kennisoverdracht. Beide beursdagen ontdekt u tal van Expert Classes, Debates met prominenten uit de Industrie, een heuse ‘Innovation Exposition’ by Howest Industrial Design Center alsook het Café3D by Flam3D voor het laatste nieuws & advies op vlak van Additive Manufacturing. U ontdekt de -gratis- sessies & alle randevents via deze link.

D2M brengt ook de digitale bezoeker in contact met de exposanten en experten. Aan de hand van hun digitaal platform D2M Digital kunnen thuisblijvers de sessies live en/of uitgesteld volgen, interageren met exposanten en het beursaanbod ontdekken. De digitale kloon is tevens mobiel beschikbaar via hun Industrialfairs App (IOS & Android)

Design to Manufacturing 2022 - (D2M)  
Registreren voor de beurs en de Expert Classes doet u hier.  
Woensdag 21 september: 14.00-21.00u  
Donderdag 22 september: 14.00-21.00u  
Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk  
www.d2m.be