InnovMetric Software Inc. start joint venture met LEC3D

Deze joint venture kreeg de naam PolyWorks Benelux en is een belangrijke ontwikkeling om beide partijen te versterken in de Benelux.

Trefwoorden: #ICT, #InnovMetric Software Inc., #joint venture, #LEC3D, #Polyworks Benelux

Lees verder

Techniek

( Foto: PolyWorks )

ENGINEERINGNET - PolyWorks Benelux is Master Reseller en tevens aanspreekpunt voor alle softwaregebruikers en -partners in de Benelux.

Deze joint-venture moet er voor zorgen dat de ondersteuning sneller en efficiënter kan verlopen. De kracht van hun software is dat het wereldwijd lokale samenwerkingsverbanden heeft om gebruikers en partners optimaal te ondersteunen.

Marc Soucy, President van InnovMetric: “De Benelux regio biedt diverse mogelijkheden om ons klantenbestand in een aantal belangrijke industrieën uit te bereiden, waaronder de automotive, lucht- en ruimtevaart, elektronica en hoog precisie industrie.”

De nieuwe onderneming zal technische ondersteuning, training en verkoopassistentie verlenen aan hun hardware partners in de Benelux. Daarnaast zal het universele PolyWorks Metrologie Software Platform uitgerold worden voor bedrijven / industrieën die hun metrologie activiteiten willen standaardiseren op één platform.

Mark Luijbregts, directeur van PolyWorks Benelux: "Industriële productie klanten in de Benelux zijn erg enthousiast over de kracht, robuustheid, gebruiksgemak en de flexibiliteit van ons universele metrologie platform."