Raf Degens wordt Algemeen Directeur van Corda Campus

De nieuwe Algemeen Directeur van de Corda Campus nv wordt Raf Degens. Deze is momenteel nog COO van Mobile Vikings, maar start op 1 juni met zijn nieuwe job.

Trefwoorden: #Corda Campus, #ICT, #incubator, #LRM, #Raf Degens, #technologie

Lees verder

HR

( Foto: Corda Campus - Raf Degens )

ENGINEERINGNET.BE - Raf Degens wordt in die functie verantwoordelijk voor het beheer en de verdere ontwikkeling van de voormalige Philips-site.

Op de Corda Campus, een dochtermaatschappij van de LRM groep, zijn er momenteel 90 bedrijven actief, die allen samen 3000 werknemers tewerkstellen. Het terrein is 14.000 m² groot.

Raf Degens (42) studeerde handelsingenieur aan de KU Leuven en heeft vanuit zijn achtergrond en ervaring mogen proeven van heel wat bedrijfsculturen, gaande van start-ups tot multinationals, zowel in een nationale als internationale context.

Hij startte zijn carrière als IT-consultant bij Arinso en werd vervolgens Director bij de consulting divisie van Deloitte. In 2011 maakte hij de overstap naar VikingCo om zijn schouders mee te zetten onder Mobile Vikings, een jonge, innovatieve en disruptieve ‘Community Speler’ in de Telecom-markt, die eveneens op de Corda Campus gevestigd is.

De campus bestaat uit een aantal reeds gerenoveerde voormalige Philips-gebouwen en enkele fonkelnieuwe gebouwen zoals het Corda 1 – gebouw met het kenmerkende hellende groene dak.

Al deze gebouwen worden verhuurd en moeten onderhouden en beheerd worden. Er is bovendien nog ruimte voor nieuwe ontwikkelingen.

Raf Degens: “De Corda Campus wil zich verder ontwikkelen als de place-to-be voor ICT- , technologie- en dienstenbedrijven. Mijn affiniteit met technologie en contacten binnen de sector zullen daarbij goed van pas komen.”