Ingenieursbureau Macobo in Tessenderlo breidt uit met afdeling ’Industry’

Via overname van sectorgenoot krijgt Macobo in Tessenderlo er team bij dat gespecialiseerd is in technische studies voor industriële sector. Engincon gaat verder onder naam 'Macobo Industry'

Trefwoorden: #avy Macquoi, #Engincon, #engineering, #ingenieur, #ingenieursbureau, #Macobo, #Macobo Industry, #Natalie Vanderschaeghe, #studiebureau, #wouter geelen

Lees verder

Techniek

( Foto: Engincon )

ENGINEERINGNET.BE - Engincon bestaat sinds 2009 en staat onder leiding van ir. Wouter Geelen. Het ingenieursbureau is gespecialiseerd in - naast bouwkundige - ook energetische en engineeringopdrachten voor de industrie en de petrochemie.

Bestuurder Davy Macquoi van Macobo: “De industrie en petrochemie waren voor ons nog een onvoldoende ontgonnen terrein. Met de overname worden we van de ene dag op de andere een topspeler in de markt van de industriële engineering.”

Wouter Geelen: “Er zijn ook een aantal overlappende diensten, zoals stabiliteitsstudies en studies speciale technieken voor projectontwikkelaars en dit met bijzondere aandacht voor vergaand 3D tekenwerk & BIM. Toen onze wegen elkaar kruisten, stelden wij vast dat de manier waarop Macobo zijn projecten aanpakt, perfect aansloot bij onze visie. We besloten al snel tot een nauwe samenwerking, waaruit uiteindelijk een opname van ons bedrijf volgde."

De medewerkers van Engincon verhuizen van Geel naar Tessenderlo. Ze krijgen daar naar verluidt weldra het gezelschap van nog een aantal nieuwe collega’s. “Wij zijn inderdaad steeds op zoek naar uitstekende ingenieurs en interessante overnames in de engineeringsector”, besluit bestuurder Natalie Vanderschaeghe van Macobo .