Bij Bea Nederland: ongeëvenaarde voorraad studbolts

De Italiaanse moedermaatschappij van Bea Nederland, actief sinds 1964, is toonaangevend marktleider op het gebied van speciale bevestigingsartikelen met een kwaliteits-kritische toepassing.

Trefwoorden: #Bea Nederland, #bevestigingsartikelen, #studbolts

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Deze producten vinden wereldwijd hun weg in onder andere de petrochemische industrie, de olie en gas industrie en de energiesector. Het merk “Bea” is door de meeste grote eindgebruikers geaccepteerd en goedgekeurd.

De moderne, uitstekend geoutilleerde fabriek heeft een productiecapaciteit van zo’n 400 ton per maand. Alle producten worden vervaardigd, getest en gecertificeerd volgens de gangbare internationale kwaliteitsnormen (ASTM, ASME, DIN, EN/ISO), maar ook volgens tekening en projectspecificaties van klanten. De kwaliteit wordt gewaarborgd door een kwaliteitszorgsysteem volgens ISO9001 en PED/97/23 EC.

Bea Nederland is in 1992 opgericht. Vanuit Oud Beijerland is men in staat om de afnemers in de regio’s Rotterdam en Antwerpen uitstekend te bedienen. De grote kracht en toegevoegde waarde van Bea Nederland is de ongeëvenaarde voorraad, van zowel eindproducten als halffabricaten. Dit stelt de onderneming in staat om razendsnel te kunnen reageren op aanvragen waarbij de levertijd een kritische factor is.

Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn de kernpunten waarmee Bea Nederland B.V. zich in de afgelopen 25 jaar heeft ontwikkeld tot een vaste waarde in de Nederlandse en Belgische markt voor studbolts. Het concept is simpel maar doeltreffend: doen wat je belooft! Zelfs collega-concurrenten in de markt maken er graag gebruik van!

De voorraad is omvangrijk en omvat studbolts als “gereed product”, maar ook draadeinden op een lengte van circa drie meter. Deze draadeinden kunnen in de eigen zagerij op iedere gewenste lengte worden ingekort. Bea Nederland is door Lloyd’s Register bevoegd verklaard tot het her-waarmerken van materiaal.

Inmiddels omvat deze voorraad draadeinden al zo’n vijftien verschillende materiaalsoorten. Uiteraard worden ook de bijbehorende moeren op voorraad gehouden.

Naast de standaard ASTM materiaal-soorten, is Bea Nederland een erkende specialist voor o.a. materiaal ASTM A453-660 en Super Duplex UNS S32760.


Bezoek Bea Nederland op de
Maintenance-beurs (29-30/03/2017) op standnummer B4022

Voor meer informatie:
Bea Nederland
Anthony Fokkerstraat 2 - NL-3261 LB Oud-Beijerland
T: +31 (0)186 620 288 - F.: +31 (0)186 620 244
sales@beaned.nl - www.beagroup.comBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.