Royal HaskoningDHV opent nieuw kantoor in Amsterdam

De wethouder duurzaamheid van de Gemeente Amsterdam, Abdeluheb Choho, heeft onlangs het nieuwe kantoor van Royal HaskoningDHV in Amsterdam geopend.

Trefwoorden: #Abdeluheb Choho, #Anton van der Sanden, #bedrijfsverzamelgebouw, #Contact Amsterdam, #RoyalHaskoningDHV

Lees verder

Techniek

( Foto: Royal HaskoningDHV )

ENGINEERINGNET.NL - Het gerenoveerde pand is een toonbeeld van duurzaamheid. De vernieuwing van het gebouw en de inrichting zijn zoveel mogelijk circulair uitgevoerd.

Daarnaast wordt het pand nog dit jaar energieneutraal, heeft het een gezond werkklimaat en wordt onderlinge samenwerking gestimuleerd door de open, flexibele werkomgeving.

Abdeluheb Choho: “Amsterdam is een wereldwijde koploper op het gebied van circulair bouwen, en met dit kantoor wordt die positie verder bevestigd. ”

Met het nieuwe kantoor, gevestigd in bedrijfsverzamelgebouw Contact Amsterdam, wil Royal HaskoningDHV innovatie en co-creatie stimuleren. Contact Amsterdam is een broedplaats voor startups en creatieve bedrijven zoals uitvinders, grafici, ontwerpers en ICT-kunstenaars.

Anton van der Sanden, directeur Royal HaskoningDHV Nederland: “Met ons nieuwe regiokantoor in Contact Amsterdam verwacht ik dat we nog beter innovatieve partnerships aan kunnen gaan.”


Op de foto:
Abdeluheb Choho (rechts) opent samen met Micha van Wijngaarde (Contact Amsterdam) en Anton van der Sanden (Royal HaskoningDHV) (midden) het nieuwe regiokantoor van Royal HaskoningDHV.