Kaspersky Lab Europa kiest Ilijana Vavan als Managing Director

Ilijana Vavan heeft onlangs de functie van Managing Director voor Kaspersky Lab Europa opgenomen. Zij heeft bijna 25 jaar ervaring in de IT-sector en stapt over van Oracle.

Trefwoorden: #cybersecurity, #ICT, #Ilijana Vavan, #internetbeveiliging, #Kaspersky Lab, #managing director

Lees verder

HR

( Foto: Kaspersky Lab )

ENGINEERINGNET.BE - De aan de Nederlandse Technische Universiteit van Twente opgeleide Vavan wordt verantwoordelijk voor de Europese bedrijfs­strategie.

Zij heeft een uitzonderlijke reputatie opgebouwd in Business Development, General Management, Sales, Marketing, Services, Strategieën en Uitvoering. Ze heeft in deze functies grote verkoopsuccessen bereikt en uitgebreide ervaring in de omgeving van IT-beveiliging, SaaS en Cloud, alsmede in enterprise applicatiesoftware en IoT.

Vavan is in diverse leidinggevende posities werkzaam geweest bij o.a. Kontron, Saba Software en Juniper Networks. Bij Kaspersky Lab was ze eerder in dienst in de periode van 2010 tot 2012 als Managing Director voor West-Europa.

Hieraan voorafgaand bekleedde ze een aantal functies bij Microsoft, waar ze onder andere verantwoordelijk was voor de enterprise- en partnerstrategie van de organisatie voor Midden- en Oost-Europa.