• 22/02/2018

Nieuw bij ACE: een online calculatietool voor gasveren

Engineers kunnen sinds kort op de Duitse website van ACE Stoßdämpfer gasveren op maat berekenen. Onder de knop ‘Berechnungen’ is de calculatietool op www.ace-ace.de te vinden.

Trefwoorden: #ACE Stoßdämpfer, #calculatietool, #gasveren

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Binnenkort is deze gebruiksvriendelijke software ook op de Engelse site van ACE beschikbaar (www.ace-ace.com). Met deze tool breidt ACE zijn aanbod van online berekeningsprogramma’s op het gebied van dempingstechniek, snelheidsregulering, trillingsdemping en veiligheidsproducten uit.

Industriële gasveren worden voornamelijk gemonteerd aan kappen, kleppen, luiken en machinebehuizingen. Ze zorgen ervoor dat massa’s zonder grote krachtsinspanning veilig kunnen worden geopend, gesloten en op zijn plek gehouden.

Met behulp van het nieuwe online calculatieprogramma van ACE kunnen de meest gebruikelijke toepassingen van gasveren nu in enkele stappen worden berekend. Ervaren engineers ontvangen binnen 1 minuut informatie over de gasveer die het meest geschikt is voor de gevraagde toepassing.

Hierbij worden de best passende gasveer en het benodigde montagemateriaal zeer nauwkeurig weergegeven. Uniek in deze branche is de volledig grafisch weergegeven gebruikersinterface, met de mogelijkheid om de gasveertoepassing naar keuze in 2D of 3D te visualiseren.

“Bij de ontwikkeling van deze gebruiksvriendelijke calculatietool voor ACE gasveren hebben we gebruik gemaakt van onze ervaring met vergelijkbare tools voor onze industrie- en veiligheidsstootdempers,” legt Global Marketing Director Andre Weßling uit.

Net als bij stootdempers gaat het proces van berekening, bestelling en levering van industriegasveren nu een stuk sneller. In de huidige softwareversie verloopt de bestelling via een aparte aanvraag. In de toekomst zal de online berekende gasveer direct via de e-shop van ACE besteld kunnen worden.

Deze worden dan in het magazijn van ACE in Langenfeld op maat met stikstof gevuld en via pakketpost verzonden. Natuurlijk kunnen klanten naar wens nog steeds gebruik maken van persoonlijk advies en hulp bij de berekening en bestelling van ACE gasveren.


Voor meer informatie
ACE Stoßdämpfer GmbH, Benelux
Maasstraat 24 - NL-6241DJ Bunde
r-kueppers@ace-int.eu - www.ace-ace.deBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.