ABISS 2018 zoekt neutrale expert keynote speakers

De derde editie van ABISS, de netwerkbeurs en summit voor het digitaliseren, integreren en connecteren van industriële activiteiten werd onlangs opnieuw gelanceerd.

Trefwoorden: #ABISS 2018, #Expo Advice, #keynote speaker, #netwerken, #networking event

Lees verder

Nieuws

( Foto: ABISS 2017 )

ENGINEERINGNET.BE - Intussen hebben zich al meer dan 30 netwerkpartners aangemeld voor editie 2018. Onder de noemer ‘Apps & Software 4 a digital, smart & connected industry’ brengt de organisatie C-levels en afdelingshoofden uit de industrie samen op dit high-end netwerkplatform.

Naast een aantal uiterst interessante expert classes heeft de beurs zelf ook heel wat te bieden: gespecialiseerde app-bouwers, softwarebedrijven, integratoren,… gespecialiseerd in specifieke oplossingen voor het digitaliseren van alle relevante processen binnen een productieomgeving, gaande van productie, maintenance, engineering, supply chain, warehousing, logistiek, asset management tot verkoop.

Zoals het een special event voor digital & smart manufacturing betaamt, komen de thema’s IoT, Big Data, Analytics, Machine Learning, Artificial Intelligence, Predictive Maintenance, Digital Factory, Augmented & Virtual Reality en Blockchain for industry ruimschoots aan bod.

In dit kader doet de organisatie een oproep naar bedrijven die een recente, neutrale en vooral trendsettende user case in een industriële toepassing rond één van bovenvermelde thema’s naar voren willen brengen.

Meer bepaald gaat het om bedrijven die met succes de stap gezet hebben naar een volledig digitale fabriek of een fabriek van de toekomst.


ABISS 2018 vindt plaats op 4 oktober 2018 in Kortrijk Xpo.