• 22/03/2018

Digital Innovation Award voor Analytics App van Endress+Hauser

Gisteren won Endress+Hauser op Pumps & Valves / Maintenance 2018 vakbeurs in Antwerpen de digital innovation award voor hun Analytics App. Bezoek hen vandaag nog op stand B1070.

Trefwoorden: #Analytics App, #Digital Innovation Award, #Endress+Hauser

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - De Analytics applicatie van Endress+Hauser maakt het mogelijk om uw assets digitaal te registreren, organiseren en te verbinden.

Deze app maakt niet alleen de assets zichtbaar en eenvoudig te begrijpen, maar brengt potentiële verbeteringen aan het licht over assets die u zelf nooit had kunnen bedenken. Ongeacht waar u zich bevindt. De Analytics app gebruikt hiervoor informatie uit het heden en verleden over de assets.

30% van de geïnstalleerde  assets in fabrieken is verouderd
En dit kan extra tijd vereisen in het geval van een ongeplande stillegging. Bent u zich hiervan bewust? Weet u wat uw percentage is? Niet zeker? Vanaf nu met je steeds en waar u zich ook bevindt zeker dankzij de Analytics app.

Registreer handmatig uw assets
Maak een foto van uw asset , leg een paar belangrijke gegevens vast, opslaan… en dat is het! U kunt nu uw assets digitaal beheren en bewerken. U krijgt ook toegang tot aanvullende info over de assets van Endress+Hauser, zoals de opvolgers wanneer het product niet meer beschikbaar is.

Automatisch registratie via Edge-apparaat
Het maken van een lijst van alle assets kan tijdrovend zijn. De oplossing is een Edge-apparaat van Endress+Hauser. Dit apparaat maakt een lijst van uw assets op het netwerk en registreert ze voor u in Analytics – helemaal automatisch.

Krijg overzicht en intrigerende analyses
Met de overzichtspagina helpt de app u bij het brengen van helderheid en transparantie over uw assets met overzichtelijke inzichten en grafieken. Onthul nieuw potentieel met uw assets waar u eerder nooit aan heeft gedacht.

Meer informatie:
https://iiot.endress.com/analytics

Voor meer informatie:
Endress+Hauser nv/sa
Rue Carlistraat 17-19 - B-1140 Bruxelles - Brussel
Tel: +32 (0)2 248 06 00 - info@be.endress.com - www.be.endress.com

 Lees méér over: Endress+Hauser



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.