Stijn Bijnens wordt CEO van Cegeka

Begin 2019 zal Stijn Bijnens André Knaepen opvolgen als CEO van Cegeka. Knaepen zal zich dan volledig toeleggen op zijn rol als uitvoerend voorzitter van de Raad van Bestuur.

Trefwoorden: #André Knaepen, #Cegeka, #CEO, #LRM, #raad van bestuur, #Stijn Bijnens

Lees verder

HR

( Foto: Cegeka )

ENGINEERINGNET.BE - Stijn Bijnens komt aan boord bij Cegeka als CEO en zal op 1 januari 2019 starten. Bijnens is sinds eind 2007 CEO van de Limburgse Reconversie Maatschappij (LRM).

Cegeka-oprichter André Knaepen, die vandaag de rol van CEO en voorzitter van de raad van bestuur combineert, zal zich volledig gaan concentreren op het voorzitterschap van Cegeka.

Knaepen: “Cegeka zal de komende jaren ambitieus blijven groeien en daarom hebben we gezocht naar iemand die de juiste achtergrond, sterk leiderschap en relevante ervaring combineert. Met Stijn Bijnens halen we een rasechte ondernemer aan boord.”

Hij zal een actieve rol blijven spelen in de ontwikkeling en verdere internationalisering. De focus van Stijn Bijnens zal liggen op het bepalen van de strategie en de dagelijkse leiding van de Europese Groep.

Bijnens: “Ik kijk er naar uit om terug te keren naar de boeiende ICT-wereld. Het gaat snel met innovaties zoals AI (artificial intelligence), blockchain, IoT (internet of things) en nog zovele andere. Deze nieuwe technologieën op korte termijn vertalen naar toepasbare oplossingen voor klanten is op zich al een hele opdracht.”