• 06/02/2012

AW Europe breidt fors uit in Bergen

Toonaangevende leverancier in het domein van automatische transmissies en navigatiesystemen (gps) voor auto’s doet uitbreiding die een investering vergt van 4,6 miljoen euro.

Trefwoorden: #AW Europe, #mons, #uitbreiding

Lees verder

Nieuws

( Foto: sectoriële portaal exporteren,de Waalse bedrijven )

ENGINEERINGNET.BE -- Bij AW Europe in Mons, een leverancier in het domein van automatische transmissies en navigatiesystemen (gps) voor auto’s, heeft op 18 januari een begin gemaakt met de bouw van nieuwe magazijn- en kantoorgebouwen. Die zijn nodig om de logistieke activiteiten van het bedrijf te versterken.

Te Mons bevinden zich de productie- en logistieke activiteiten van de groep; op de andere site van AW Europe, te Braine-l’Alleud, R&D en administratie.

De uitbreiding te Mons beslaat een oppervlakte van maar liefst 6.590 m² en zal een investering van ruim 4,6 miljoen euro vergen. De bouwwerken zullen naar verwachting in november 2012 klaar zijn.

AW Europe is een onderdeel van de Japanse Aisin AW Group. De ceremonie ter gelegenheid van de eerstesteenlegging werd bijgewoond door diverse hooggeplaatste gasten, onder wie ook enkele vertegenwoordigers van de Japanse ambassade in ons land.

Tot de referenties van AW Europe behoren onder meer Toyota, Volvo, Saab, Opel, Renault, Fiat, Volkswagen, Audi, Porsche, PSA, Ford, Land Rover, Jaguar, Vauxhall, BMW, Lamborghini, Alpine en Grundig.


(KV)