Belgische accelerator gaat internationaal

Start it @KBC geeft start-ups en scale-ups de kans om in de VS verder aan hun groei te werken of onder de vleugels van de nieuwe Hongaarse hub hun stempel op de lokale economie te drukken.

Trefwoorden: #accelerator, #incubator, #scale-up, #start-up, #Start it @KBC

Lees verder

Techniek

( Foto: Start it @KBC )

ENGINEERINGNET.BE - Ondernemers, die deel uitmaken van de Start it @KBC community, kunnen dankzij de samenwerking met KBC NY, BelCham NY en BelCham SF hun werkterrein en netwerk verleggen naar twee van de grootste handelsmetropolen in de Verenigde Staten: New York en San Francisco.

De start-ups wordt gedurende zes weken een gratis werkruimte aangeboden, die naar wens verdeeld kunnen worden over verschillende periodes. Start-ups die langer in de VS willen blijven, kunnen nadien terecht bij Belcham Atelier, waar zij aan gunstige tarieven een permanent kantoor kunnen huren.

Ook de weg naar de groeiende bedrijfswereld in Centraal-Europa ligt nu open voor de jonge bedrijven van deze accelerator . Dankzij de oprichting van Start it @K&H krijgen lokale start-ups in Boedapest en omgeving toegang tot een dynamisch ecosysteem met tal van voordelen.

Net zoals in België genieten de start-ups in Hongarije van een sterk acceleratieprogramma op maat en mogen ze zes maanden rekenen op mentorship, expertise, een uitgebreid netwerk en co-working space.


ACHTERGROND
Start it @KBC maakt sinds 2018 deel uit van het Global Accelerator Network (GAN), waardoor start-ups van de accelerator al langer gebruik kunnen maken van een internationaal netwerk.