Uniflex HM 665 met Control C.2 sturing

Met zijn persen voor vernieuwende HM flexibele buizen opent Uniflex nieuwe mogelijkheden voor deze sector. Deze productiepers met glijlagertechnologie maakt gebruik van Control C.2 sturing.

Trefwoorden: #Control C.2, #HM 665, #HM flexibele buizen, #hydraulische pers, #sturing, #Uniflex

Lees verder

Productnieuws

( Foto: Uniflex )

ENGINEERINGNET.BE - De pers HM 665 is het schoolvoorbeeld van de hoge productiviteit, de ergonomie, de kwaliteit en de lange levensduur van deze hydraulische persen.

Dankzij de bijzondere maakwijze, heeft deze pers een opening van meer dan 180 mm en een opening zonder persbekken van 580 mm diameter. De machine kan op deze manier industriële slangen produceren tot 12’’ diameter met ANSI flensen en buisverbindingen tot 16" diameter zonder dat het persbekken dient weggenomen te worden.

Het vaste persbekken in positie 6h en het hoofdpersbekken met 250 mm lengte vergemakkelijken de positionering van de te bewerken stukken. Naast flexibele slangen, kan je met deze pers ook wapeningsijzer, metaalkabels en kabels en draadbekledingen waarvan de industriële toepassing een spankracht van 6.000 kN vereist.

Deze pers maakt gebruik van Control C 2, een optimale sturing speciaal ontwikkeld door Uniflex, die haar degelijkheid al veelvuldig bewezen heeft.


Leestips



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.