Pfizer wordt partner van Start it @KBC

Pfizer is in zee met gegaan met Start it @KBC, de grootste Belgische accelerator. De samenwerking opent voor healthtech start-ups de deuren van de sterk gereguleerde healthcaresector.

Trefwoorden: #medtech healthcare, #partnerschap, #Pfizer, #Start it @KBC

Lees verder

Techniek

( Foto: Start it @KBC )

ENGINEERINGNET.BE - De start-ups genieten niet alleen van nog meer kennis en expertise, maar krijgen ook toegang tot een internationaal netwerk, met als doel om innovaties op het vlak van medtech te boosten.

Start it @KBC werkte al succesvol samen met Voka Health, imec en enkele grote hospitalen, maar Pfizer is nu de eerste structurele healthcarepartner van de start-upcommunity.

Dankzij het partnership kan de accelerator zijn medtech start-ups een internationaal platform bieden en hen optimaal ondersteunen. Ze kunnen gebruikmaken van het internationale netwerk van Pfizer en een beroep doen op de topexperts, die het bedrijf ter beschikking stelt als mentor of coach.


Healthtech start-ups die deel willen uitmaken van Start it @KBC kunnen hun dossier voor de volgende pitchwave indienen vóór 18 september, via www.startit.be.