Win 10 seconden aan productietijd per geïdentificeerde kabel

Als er grote hoeveelheden kabels getraceerd en geïdentificeerd moeten worden, verbeter dan de efficiëntie van uw productie met de Brady-totaaloplossingen voor automatische kabelidentificatie.

Trefwoorden: #Brady, #identificatie, #kabel, #krimpkousen, #label, #Wraptor A6500

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - Krimpkousen en wikkellabels kunnen tot 10 seconden sneller worden aangebracht met de geautomatiseerde kabelidentificatieoplossingen van Brady.

De Wraptor A6500 kan in 5 seconden een label printen en rond een kabel wikkelen. Hierdoor bespaart u tijd bij de kabelproductie die aan tracerings- en identificatievereisten moet voldoen.

Voor de identificatie van kabels met behulp van krimpkousen kan Brady de BSP45 automatische krimpkousapplicator aanbieden om ze van hun drager te halen en aan te brengen op een kabel met behulp van een voetpedaal.

Krimpkousen kunnen uitermate accuraat en precies worden geprint met de BradyPrinter i7100, of met de BBP72 dubbelzijdige krimpkousprinter waarmee beide zijden van de krimpkous tegelijkertijd bedrukt kunnen worden.

De Brady Workstation-apps bieden de nodige ondersteuning bij het ontwerpen van labels en krimpkousen en kunnen gedurende 30 dagen gratis worden getest. Selecteer de apps die u wenst nadat u ze hebt uitgeprobeerd. Tot de mogelijkheden behoren het toevoegen van tekst, symbolen, serialisatie, werken met barcodes en nog zoveel meer.


Bereken uw investeringsrendement op de Brady-website!

Voor meer informatie:
Brady Benelux
Lindestraat 20, BE-9240 Zele
Tel: +32 (0) 52 45 78 11
salesbenelux@bradycorp.com



Bericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.