Organisatoren ABISS 2018 zeer tevreden over opkomst

563 bezoekers uit de industrie bezochten de voorbije editie van de digitale network summit ABISS in Kortrijk Xpo. Het event won, sinds de start 3 jaar geleden, steeds meer aan populariteit.

Trefwoorden: #ABISS, #digitale transformatie, #Kortrijk Xpo, #netwerken, #netwerkevent, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: Invent Media )

ENGINEERINGNET.BE - Het unieke aan ABISS 2018 is de focus op Digital Dedicated 2 Industry (productie, engineering, maintenance, planning, SCM, warehousing, quality…) onder de vorm van apps, software en periferie voor IoT, digital twin, Big Data, analytics, AR/VR, machine learning, blockchain etc…

Liefst 257 bezoekers opteerden voor minstens 1 expert class in de centrale Learn Hub, waarbij de sessies van Hans Fastenaekels met Smart Plan (168), Wouter Gevaert met Artificial Intelligence (150) en Paul Peeters met Increased Speed through Co-Creation (156) de top 3 uitmaakten.

Zowel de bezoekers als de exposanten waren het alvast over één zaak eens: dit concept, gestoeld op intimiteit, overleg in de wandelgangen, een select aanbod en relevante topics, moet absoluut behouden blijven.

De organisatoren laten uitschijnen dat dit een zeer eenvoudige formule is, maar in de achtergrond moeten zij telkens een strijd voeren in hun zoektocht naar naar de juiste technologiepartners en neutrale hands-on inzichten van experten.

Organisator Invent Media krijgt hierbij de steun van o.a. Agoria, Howest, 3if en Sirris en probeert de vinger aan de pols te houden van de digitale transformatie binnen de Belgische industrie.

Hun voornaamste doelstelling hierbij is de Belgische industrie op de Europese kaart te zetten door de meest geavanceerde smart, connected & integrated oplossingen in de kijker te zetten.


De volgende editie van ABISS zal plaatsgrijpen op 3 oktober 2019 in Kortrijk Xpo.