Hannover Messe 2019 schiet uit te startblokken

Het samenspel van automatiserings- en energietechniek, intralogistiek, IT-platforms en AI stuwt de industriële digitale transformatie vooruit. De Hannover Messe speelt hier graag op in.

Trefwoorden: #automatisering, #Comvac, #Duitsland, #energietechniek, #Hannover Messe, #IAMD, #vakbeurs

Lees verder

Nieuws

( Foto: © 2016 Deutsche Messe AG )

ENGINEERINGNET.BE - Hannover Messe is het enige evenement in de wereld dat een compleet panorama van de productiemiddelen aanbiedt en een veelvoud aan passende oplossingen voorstelt.

Van individuele componenten tot intelligente productielijnen, het aanbod interesseert alle beslissers die willen investeren in geavanceerde technologieën..

De vakbeurs zal in 2019 opgebouwd worden rond een zestal hoofdthema's:

 1. IAMD: Integrated Automation, Motion & Drives
  De realiteit van de fabriek van de toekomst is afhankelijk van de intelligentie van de informatica-oplossingen en de vooruitgang van de automatisatie en de robotisatie van de productie. Bij de MDA ligt de nadruk op rollagers, tandwielen, pompen, motoren, overbrengingsystemen, aandrijfelementen, koppelingen en remsystemen.

 2. Digital Factory
  Wie ‘innovatief product’ zegt, zegt ‘slimme software’. Deze beurs stelt alle oplossingen voor, die interdisciplinaire productontwikkeling en productieplanning bevorderen.
 3. Energy
  Alle apparatuur en diensten die betrokken zijn in de gehele waardeketen komen aan bod: van de productie van energie, levering, transport, distributie tot opslag, meting en controle. Maak van deze gelegenheid gebruik om uw oplossingen in de verf te zetten.
 4. Industrial Supply
  De nieuwste materialen, componenten en systemen zullen hier gepresenteerd worden. Innovaties zullen ongetwijfeld de aandacht van professionals binnen de toelevering en lightweight construction trekken.
 5. Research & Technology
  De beurs gewijd aan onderzoek, ontwikkeling en overdracht van technologie biedt een unieke kans om onderzoek, innovatieve oplossingen en geavanceerde technologieën te presenteren aan industriële ondernemingen.
 6. ComVac
  Het zwaartepunt van de hoofdbeurs ComVac ligt bij de energie-efficiënte generatie, verwerking en verdeling van perslucht en bij de toepassing van de perslucht- en vacuümtechniek in machines en installaties.

Zoals tijdens elke editie staat één land centraal tijdens de vakbeurs. Dit jaar is die eer weggelegd voor Zweden. Samenwerking, innovatie en de digitale transformatie van de industrie zullen centraal in de Zweedse aanwezigheid.