• 21/01/2019

ActiveAssist: digitale assistent van Bosch Rexroth

ActiveAssist is een softwareoplossing van Rexroth, die sensorsystemen integreert en medewerkers op een intelligente manier door assemblage begeleidt. De productie gebeurt veel flexibeler.

Trefwoorden: #ActiveAssist, #Bosch Rexroth, #digitale assistent

Lees verder

Productnieuws

ENGINEERINGNET.BE - De ActiveAssist is de overtreffende trap als het gaat om manuele werkstations in een Industrie 4.0 omgeving.

Het hart van de ActiveAssist is een vrij configureerbare softwaresysteem die productiemedewerkers met gerichte informatie ondersteunt en hen op intelligente wijze door het assemblageproces begeleidt.

Daardoor staat er niets meer in de weg voor verschillende productvarianten tot zelfs batchgrootte 1. De ActiveAssist is intuitief in gebruik en volledig connected, het systeem verhoogt de proces betrouwbaarheid en de kwaliteit.


Voor meer informatie:
Bosch Rexroth NV/SA
Rue Henri-Joseph Genessestraat 1 - B-1070 Brussel
Tel. +32 (0)2 582 31 80 - info@boschrexroth.be - www.boschrexroth.beBericht van de redactie: dit is een ingezonden mededeling, die mogelijk niet vrij is van commerciële invloeden. De verantwoordelijkheid voor de verstrekte technische en andere gegevens berust volledig bij de vermelde leverancier of fabrikant.